Home » Sport » Victorie importantă

Victorie importantă

RC Bârlad a obținut o victorie importantă în fața CSM Bucovina Suceava, pe care a învins-o cu scorul de 38-19.

RC Bârlad a reușit o nouă victorie în Divizia Națională de seniori. Formația bârlădeană a învins-o CSM Bucovina Suceava cu scorul de 38-19.

Prima repriză a aparținut bârlădenilor, care au bifat cinci eseuri și tot atâtea transformări. Gazdele au luat și punctul bonus. Cu acest rezultat, RC Bârlad se află pe poziția a treia în clasament, cu 15 puncte, la egalitate cu ocupanta locului secund, Știința Petroșani.

Lider este Poli Agro Iași, singura formație neînvinsă din Divizia Națională de rugby. În următoarea etapă, bârlădenii se vor deplasa la Arad, unde vor întâlni pe CSU din localitate.

RC Bârlad a obținut o victorie importantă în fața CSM Bucovina Suceava, pe care a învins-o cu scorul de 38-19. RC Bârlad a reușit o nouă victorie în Divizia Națională de seniori. Formația bârlădeană a învins-o CSM Bucovina Suceava cu scorul de 38-19. Prima repriză a aparținut bârlădenilor, care au bifat cinci eseuri și tot atâtea transformări. Gazdele au luat și punctul bonus. Cu acest rezultat, RC Bârlad se află pe poziția a treia în clasament, cu 15 puncte, la egalitate cu ocupanta locului secund, Știința Petroșani. Lider este Poli Agro Iași, singura formație neînvinsă din Divizia Națională de rugby.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: