Home » Sport » Antal vrea titlul de golgheter
Liviu Antal

Antal vrea titlul de golgheter

Liviu Antal speră să-și îndulcească actualul sezon măcar cu titlul de golgheter. El se află acum pe prima poziție, cu 15 reușite, dar etapa următoare, la Piatra Neamț, nu va putea evolua, fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Liviu Antal este foarte mâhnit de ceea ce se petrece la FC Vaslui și speră să se consoleze la final măcar cu titlul de golgheter. Mijlocașul este pe primul loc în clasament, cu 15 reușite, ultimul gol fiind înscris în partida cu fosta sa echipă, Oțelul Galați, pierdută de galben-verzi cu scorul de 1-4.

“E un gol care mă poate ajuta să ies golgheter. Obiectivul meu e să nu mă accidentez”, a declarat Antal, care a vrut să-l imite pe Adrian Mutu la penalty-ul ratat din repriza a doua: “Îmi pare rău că am ratat acel penalty. Sper să nu conteze prea mult în privința titlului de golgheter”.

Antal a mai spus că Vasluiul s-a prezentat onorabil la jocul cu Oțelul, chiar dacă scorul înscris pe tabelă la final nu-i face cinste: “Zic că ne-am prezentat extraordinar de bine, la ce condiții sunt la club. Toată lumea ne acuză, însă nu suntem noi vinovați pentru cele întâmplate aici. N-avem ce să spunem, decât să felicităm echipa pentru că se prezintă la aceste meciuri”.

Jucătorul abia așteaptă finalul de sezon pentru a vedea unde va continua din vară: “Este păcat că echipa a ajuns în situația asta. Sper să se sfârșească odată. Noi acum așteptăm să se termine campionatul și gata. Asta este, n-avem ce face. Nu pot să vorbesc mai multe, sunt sub contract. Cât despre transfer, eu n-am impresar, așa că vom vedea ce se va întâmpla după finalul campionatului”.

Liviu Antal speră să-și îndulcească actualul sezon măcar cu titlul de golgheter. El se află acum pe prima poziție, cu 15 reușite, dar etapa următoare, la Piatra Neamț, nu va putea evolua, fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Liviu Antal este foarte mâhnit de ceea ce se petrece la FC Vaslui și speră să se consoleze la final măcar cu titlul de golgheter. Mijlocașul este pe primul loc în clasament, cu 15 reușite, ultimul gol fiind înscris în partida cu fosta sa echipă, Oțelul Galați, pierdută de galben-verzi cu scorul de 1-4. “E un gol care mă poate ajuta…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: