Home » Business » Ghețea, CEC Bank: Agricultura va fi noul boom în economia românească

Ghețea, CEC Bank: Agricultura va fi noul boom în economia românească

Agricultura va fi noul boom al economiei românești, întrucât țara are un potențial extraordinar în acest domeniu, a declarat, luni, Radu Grațian Ghețea, președintele CEC Bank, în cadrul unei conferințe pe tema contribuției IMM-urilor la relansarea economică.

‘Un boom ca în anii 2005-2008 nu va mai fi în niciun caz, însă cred că un boom va veni din agricultură, întrucât potențialul agricol al României este extraordinar, iar piața terenurilor se liberalizează. Mă refer la creșterea prețurilor terenurilor și la unificarea parcelelor, care vor deveni prelucrate cu mijloace industriale’, a arătat Ghețea. El a amintit că, în acest moment, 40% din agricultura românească este una de subzistență.

Totodată, oficialul CEC Bank a mai spus că alte sectoare cu potențial uriaș de creștere în țara noastră sunt IT și industria auto. ‘Azi-dimineață am văzut că a fost arestat hackerul Gucifer și n-am știut dacă să mă bucur sau nu. Acesta este o persoană foarte inteligentă’, a spus Ghețea.

Sursa: agerpres.ro

Agricultura va fi noul boom al economiei românești, întrucât țara are un potențial extraordinar în acest domeniu, a declarat, luni, Radu Grațian Ghețea, președintele CEC Bank, în cadrul unei conferințe pe tema contribuției IMM-urilor la relansarea economică. 'Un boom ca în anii 2005-2008 nu va mai fi în niciun caz, însă cred că un boom va veni din agricultură, întrucât potențialul agricol al României este extraordinar, iar piața terenurilor se liberalizează. Mă refer la creșterea prețurilor terenurilor și la unificarea parcelelor, care vor deveni prelucrate cu mijloace industriale', a arătat Ghețea. El a amintit că, în acest moment, 40% din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: