Home » Sport » HC Vaslui – CSM Ploiești, joi, ora 17.30: Ultimul meci de acasă

HC Vaslui – CSM Ploiești, joi, ora 17.30: Ultimul meci de acasă

HC Vaslui speră să aibă sala plină la ultimul joc de acasă din acest sezon, cu CSM Ploiești.

HC Vaslui este foarte aproape de cea mai importantă performanță din ultimii ani. Pentru a promova «en fanfare», formația vasluiană este nevoită să câștige ultimele două partide rămase de disputat din acest sezon. Un prim pas îl poate face joi, 15 mai, când handbaliștii vasluieni doresc să-și ia adio de la suporteri în acest sezon cu o victorie. Elevii profesorilor Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma sunt favoriți, însă nu vor să riște nimic și își tratează adversarul cu maximă seriozitate.

“Ne vom trata adversarul cu respectul cuvenit. Vrem să câștigăm pentru a termina pe primul loc. Am muncit mult pentru a ne atinge obiectivul și nu vrem să dăm cu piciorul chiar la final”, a declarat portarul Alin Pleșca.

Handbaliștii vasluieni își doresc ca Sala Polivalentă să fie plină pentru a sărbători împreună performanța așteptată de 15 ani. Meciul este programat joi, de la ora 17.30, iar intrarea la meci este liberă.

HC Vaslui speră să aibă sala plină la ultimul joc de acasă din acest sezon, cu CSM Ploiești. HC Vaslui este foarte aproape de cea mai importantă performanță din ultimii ani. Pentru a promova «en fanfare», formația vasluiană este nevoită să câștige ultimele două partide rămase de disputat din acest sezon. Un prim pas îl poate face joi, 15 mai, când handbaliștii vasluieni doresc să-și ia adio de la suporteri în acest sezon cu o victorie. Elevii profesorilor Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma sunt favoriți, însă nu vor să riște nimic și își tratează adversarul cu maximă seriozitate. “Ne vom…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...