Home » Administratie » Propuneri pentru Primăria Vaslui: “Mai avem multe de realizat"
Vasile Paval

Propuneri pentru Primăria Vaslui: “Mai avem multe de realizat"

Cetățenii municipiului reședință doresc mai multe spații verzi, parcări, asfalt, locuri de joacă. ”Propunerile oamenilor le știm foarte bine, iar o parte se regăsesc deja în lista noastră de priorități”, a declarat primarul Vasile Pavăl.

Vasluienii se arată interesați de orașul lor, așa că vin zi de zi cu propuneri la primărie pentru îmbunătățirea traiului. Primarul Vasile Pavăl le notează, le analizează și speră să obțină și banii necesari pentru a pune în practică tot ceea ce își doresc locuitorii municipiului reședință. Oamenii sunt mulțumiți de cum arată orașul lor și speră ca noile lucrări de modernizare să schimbe și mai mult în bine fața Vasluiului.

”În general, cum arată acum prin centru este frumos. Verdeață este, se face treabă. Ar trebui locuri de muncă”, spun vasluienii.

”Propunerile oamenilor le știm foarte bine, iar o parte se regăsesc deja în lista noastră de priorități. Avem multe solicitări pentru amenajarea spațiilor verzi între blocuri și lucrăm în acest sens. Sunt solicitări pentru locuințe, pentru un centru de tineret la Casa Armatei șamd”, a declarat primarul Vasile Pavăl.

În municipiul Vaslui, sunt în derulare mai multe lucrări de reabilitare a infrastructurii. Edilul afirmă că acordă o atenție deosebită și proiectelor care pot fi demarate în perioada 2014-2020: construcția de locuințe sociale, posibilitatea captării apei potabile subterane, investițiile în energie.

„Avem nevoie și de șosea de centură, de un parc industrial. Încă mai avem multe de realizat în Vaslui și în suburbii”, a explicat primarul.

Anul trecut, consilierii locali și-au dat acordul pentru construirea unui parc eolian. Este primul proiect de acest gen din Vaslui, iar firma beneficiară va angaja forță de muncă locală.

Cetățenii municipiului reședință doresc mai multe spații verzi, parcări, asfalt, locuri de joacă. ”Propunerile oamenilor le știm foarte bine, iar o parte se regăsesc deja în lista noastră de priorități”, a declarat primarul Vasile Pavăl. Vasluienii se arată interesați de orașul lor, așa că vin zi de zi cu propuneri la primărie pentru îmbunătățirea traiului. Primarul Vasile Pavăl le notează, le analizează și speră să obțină și banii necesari pentru a pune în practică tot ceea ce își doresc locuitorii municipiului reședință. Oamenii sunt mulțumiți de cum arată orașul lor și speră ca noile lucrări de modernizare să schimbe și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile