Home » Social » Rătăciți în Bucegi

Rătăciți în Bucegi

Doi turiști din județul Vaslui au avut nevoie de ajutorul jandarmilor montani din Dâmbovița, duminică, după ce s-au rătăcit în Masivul Bucegi.

Vasluienii se aflau în drumeție în zona împădurită a Muntelui Nucet, când au realizat că s-au rătăcit și au sunat după ajutor. Ei au fost găsiți de jandarmii Postului de Ordine Publică Montan Zănoaga, care i-au condus în siguranță până în zona Valea Soarelui.

“Duminică, 11 mai, un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Ordine Publică Montan Zănoaga a intervenit, în urma unei solicitări telefonice, în zona împădurită a Muntelui Nucet, din masivul montan Bucegi, pentru sprijinirea a două persoane care, aflate în drumeție, au ratăcit traseul, fiind în imposibilitatea de a-și mai continua deplasarea din cauza necunoașterii traseului practicat”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița.

În urma intervenției jandarmilor montani, cei doi turiști vasluieni sunt în afara oricărui pericol.

Doi turiști din județul Vaslui au avut nevoie de ajutorul jandarmilor montani din Dâmbovița, duminică, după ce s-au rătăcit în Masivul Bucegi. Vasluienii se aflau în drumeție în zona împădurită a Muntelui Nucet, când au realizat că s-au rătăcit și au sunat după ajutor. Ei au fost găsiți de jandarmii Postului de Ordine Publică Montan Zănoaga, care i-au condus în siguranță până în zona Valea Soarelui. “Duminică, 11 mai, un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Ordine Publică Montan Zănoaga a intervenit, în urma unei solicitări telefonice, în zona împădurită a Muntelui Nucet, din masivul montan Bucegi, pentru sprijinirea a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: