Home » Sport » S-au calificat la turneul semifinal

S-au calificat la turneul semifinal

Junioarele II de la LPS Vaslui au obținut dreptul de a merge la turneul semifinal, terminând etapa zonală pe poziția a doua în clasament.

Junioarele II de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui au obținut o performanță notabilă. Ele și-au câștigat dreptul de participare la turneul semifinal, după ce la ultimul turneu al etapei zonale au obținut patru victorii și o înfrângere, rezultate care le situează pe treapta a doua a podiumului, cu 67 de puncte, în spatele celor de la CSȘ Galați, dar în fața ArtHand Galați.

“Este o performanță notabilă, iar fetele merită felicitate pentru evoluția de la ultimul turneu, care a avut loc la Bacău. Sperăm să facem o figură frumoasă la turneul semifinal. Ne-am dori să ajungem la turneul final. Vom face totul pentru a atinge acest lucru. E greu, dar nu imposibil”, a declarat Gabriel Chirilă, antrenorul junioarelor II de la LPS Vaslui.

La turneul de la Bacău, LPS Vaslui a trecut de CSȘ Bacău (scor 36-26), ACS Tescani (36-18), LPS Brăila (27-14) și CS ArtHand Galați (29-22), fiind învinsă doar de CSȘ Galați (scor 26-30).

La etapa semifinală, vasluiencele vor întâlni LPS Botoșani, LPS Iași, CSM Ploiești, CSȘ Călărași și CSȘ 6 București.

Junioarele II de la LPS Vaslui au obținut dreptul de a merge la turneul semifinal, terminând etapa zonală pe poziția a doua în clasament. Junioarele II de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui au obținut o performanță notabilă. Ele și-au câștigat dreptul de participare la turneul semifinal, după ce la ultimul turneu al etapei zonale au obținut patru victorii și o înfrângere, rezultate care le situează pe treapta a doua a podiumului, cu 67 de puncte, în spatele celor de la CSȘ Galați, dar în fața ArtHand Galați. “Este o performanță notabilă, iar fetele merită felicitate pentru evoluția de…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...