Home » Sport » Negreștiul, locul 4 pe țară la baschet

Negreștiul, locul 4 pe țară la baschet

Liceul “Nicolae Iorga” Negrești s-a situat în partea superioară a clasamentului național de baschet – fete, terminând pe locul patru pe țară Olimpiada Sportului Școlar.

După un parcurs foarte bun la fazele județeană și regională, echipa de baschet fete a Liceului „Nicolae Iorga” Negrești a reprezentat zona de nord-est la etapa națională a Olimpiadei Sportului Școlar, desfășurată în perioada 9-11 mai, la Alexandria, județul Teleorman. Baschetbalistele noastre, coordonate de profesoara Geta Boitan, au obținut o mențiune, rezultat de excepție în contextul în care echipa aparține unui liceu de masă și nu unei școli cu profil sportiv, așa cum au fost celelalte competitoare.

Elevele care au reprezentat liceul negreștean și zona N-E au fost: Alexandra Merișescu (clasa a 12-a D), Mădălina Dumitriu (11 E), Ana-Maria Cracea (11 A), Ivonica Marica (11 C), Ionela Lepădatu (11 D), Ștefania Bâza (10 F), Anna Rusu (10 F), Georgiana Aursulesei (10 G), Adelina Mihalachi (9 E), Anca Prisecariu (12 B), Ana-Maria Moraru (9 A) și Cristina Manolache (9 C).

“Vreau să felicit în primul rând fetele, care prin abnegație și renunțări personale au avut un parcurs superb în această competiție, reușind un loc foarte bun la faza națională. A fost cu siguranță o experiență utilă, o ocazie de îmbogățire a metodelor și mijloacelor sportive și un pas spre baschetul de performanță. Sperăm în rezultate de top și în anii ce vin. }in să mulțumesc conducerii liceului, directorului Vasile Mariciuc și Inspectoratului Școlar Județean, care ne-au sprijinit din primul moment. De asemenea, vreau să mulțumesc Organizației «World Vision», care a fost alături de noi printr-o sponsorizare consistentă pentru deplasarea la Alexandria”, a declarat profesoara Geta Boitan, coordonatoarea lotului.

Liceul “Nicolae Iorga” Negrești s-a situat în partea superioară a clasamentului național de baschet - fete, terminând pe locul patru pe țară Olimpiada Sportului Școlar. După un parcurs foarte bun la fazele județeană și regională, echipa de baschet fete a Liceului „Nicolae Iorga” Negrești a reprezentat zona de nord-est la etapa națională a Olimpiadei Sportului Școlar, desfășurată în perioada 9-11 mai, la Alexandria, județul Teleorman. Baschetbalistele noastre, coordonate de profesoara Geta Boitan, au obținut o mențiune, rezultat de excepție în contextul în care echipa aparține unui liceu de masă și nu unei școli cu profil sportiv, așa cum au fost celelalte…

Review Overview

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: