Home » Justitie » Se pretindea handicapat pentru a circula gratuit

Se pretindea handicapat pentru a circula gratuit

Un vasluian este cercetat de polițiștii din Buzău sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și fals privind identitatea, după ce a fost prins circulând ilegal cu trenul.

În noaptea de 7/8 mai, în jurul orei 00.30, un echipaj din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Buzău, care desfășura o acțiune într-o garnitură care circula pe ruta Brașov-Vaslui, a fost sesizat de șeful de tren cu privire la faptul că un călător ar fi prezentat pentru control documente neconforme cu realitatea. În urma verificărilor, s-a stabilit că persoana respectivă este un bărbat în vârstă de 58 de ani, din județul Vaslui, care a obținut biletul de călătorie pentru distanța Ploiești Sud – Vaslui în mod gratuit, în urma prezentării unui document emis în baza Legii nr. 448/2006, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap. Datele de identitate ale vasluianului nu corespondeau însă cu cele de pe biletul de călătorie, care fusese emis pe numele altei persoane.

“În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și fals privind identitatea, iar polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Buzău continuă cercetările”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Un vasluian este cercetat de polițiștii din Buzău sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și fals privind identitatea, după ce a fost prins circulând ilegal cu trenul. În noaptea de 7/8 mai, în jurul orei 00.30, un echipaj din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Buzău, care desfășura o acțiune într-o garnitură care circula pe ruta Brașov-Vaslui, a fost sesizat de șeful de tren cu privire la faptul că un călător ar fi prezentat pentru control documente neconforme cu realitatea. În urma verificărilor, s-a stabilit că persoana respectivă este un bărbat în vârstă de 58 de ani, din județul Vaslui,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: