Home » Sport » Vicecampionii Moldovei

Vicecampionii Moldovei

Echipa de fotbal a Școlii generale “Ștefan cel Mare” Vaslui a devenit vicecampioana regiunii Moldova la Olimpiada Națională a Sportului Școlar.

Școala “Ștefan cel Mare” Vaslui a lăsat o impresie excelentă la etapa zonală a Olimpiadei Sportului Școlar la fotbal pe teren redus, competiție care a avut loc la Botoșani. Reprezentanta județului Vaslui a reușit să învingă LPS Botoșani (scor 1-0) și Școala Târgu Frumos (4-0), calificându-se cu maximum de puncte în finală.

Meciul pentru locul I s-a desfășurat între Suceava și Vaslui. După o partidă extrem de frumoasă, echipa de fotbal a Școlii Gimnaziale “Ștefan cel Mare“ Vaslui a devenit vicecampioana etapei de zonă, pierzând duelul cu echipa suceveană, scor 0-3.

Lotul Școlii Gimnaziale “Ștefan cel Mare“ Vaslui a fost format din Denis Bujor (clasa a III-a D), Alexandru Verdeș (IV B), Eduard Ciprian Luca (IV A), Mario Alexandru Dosoftei (IV C), Gabriel Craiu (II C), Andrei Sebastian Ciureanu (IV D), David Alexandru Diaconu (IV D) și Alexandru Ivan (III C), elevi pregătiți de profesorii Eduard Ursu și Mihaela Lefter.

Echipa de fotbal a Școlii generale “Ștefan cel Mare” Vaslui a devenit vicecampioana regiunii Moldova la Olimpiada Națională a Sportului Școlar. Școala “Ștefan cel Mare” Vaslui a lăsat o impresie excelentă la etapa zonală a Olimpiadei Sportului Școlar la fotbal pe teren redus, competiție care a avut loc la Botoșani. Reprezentanta județului Vaslui a reușit să învingă LPS Botoșani (scor 1-0) și Școala Târgu Frumos (4-0), calificându-se cu maximum de puncte în finală. Meciul pentru locul I s-a desfășurat între Suceava și Vaslui. După o partidă extrem de frumoasă, echipa de fotbal a Școlii Gimnaziale “Ștefan cel Mare“ Vaslui a…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...