Home » Sports » Alegeri la AJF
Mircea Stanisteanu

Alegeri la AJF

Delegații echipelor din campionatul județean de fotbal au stabilit ca alegerile pentru funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal să aibă loc pe 21 iunie.

Pe 21 iunie, se vor alege noile structuri de conducere ale Asociației Județene de Fotbal (AJF) Vaslui. Până în prezent, pentru șefia forului și-a anunțat candidatura doar actualul președinte, Mircea Stănișteanu. Intenții mai au Cătălin Popa, Gabi Oancea și fostul șef al AJF, Teofil Iordachi, însă niciunul nu și-a oficializat candidatura până în momentul de față.

Delegații echipelor din liga a patra au solicitat actualei conduceri să afișeze listele cu membrii cu drept de vot. S-a luat în calcul ca la alegerile din acest an să aibă drept de vot doar echipele care sunt înscrise în competiție. S-a mai cerut ca reprezentanții AJF să facă public statutul actual al asociației, însă acest lucru nu s-a realizat, deși președintele Stănișteanu a promis încă din februarie că va posta pe site documentul.

Delegații echipelor din campionatul județean de fotbal au stabilit ca alegerile pentru funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal să aibă loc pe 21 iunie. Pe 21 iunie, se vor alege noile structuri de conducere ale Asociației Județene de Fotbal (AJF) Vaslui. Până în prezent, pentru șefia forului și-a anunțat candidatura doar actualul președinte, Mircea Stănișteanu. Intenții mai au Cătălin Popa, Gabi Oancea și fostul șef al AJF, Teofil Iordachi, însă niciunul nu și-a oficializat candidatura până în momentul de față. Delegații echipelor din liga a patra au solicitat actualei conduceri să afișeze listele cu membrii cu drept de…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...