Home » Sports » Alegeri la AJF
Mircea Stanisteanu

Alegeri la AJF

Delegații echipelor din campionatul județean de fotbal au stabilit ca alegerile pentru funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal să aibă loc pe 21 iunie.

Pe 21 iunie, se vor alege noile structuri de conducere ale Asociației Județene de Fotbal (AJF) Vaslui. Până în prezent, pentru șefia forului și-a anunțat candidatura doar actualul președinte, Mircea Stănișteanu. Intenții mai au Cătălin Popa, Gabi Oancea și fostul șef al AJF, Teofil Iordachi, însă niciunul nu și-a oficializat candidatura până în momentul de față.

Delegații echipelor din liga a patra au solicitat actualei conduceri să afișeze listele cu membrii cu drept de vot. S-a luat în calcul ca la alegerile din acest an să aibă drept de vot doar echipele care sunt înscrise în competiție. S-a mai cerut ca reprezentanții AJF să facă public statutul actual al asociației, însă acest lucru nu s-a realizat, deși președintele Stănișteanu a promis încă din februarie că va posta pe site documentul.

Delegații echipelor din campionatul județean de fotbal au stabilit ca alegerile pentru funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal să aibă loc pe 21 iunie. Pe 21 iunie, se vor alege noile structuri de conducere ale Asociației Județene de Fotbal (AJF) Vaslui. Până în prezent, pentru șefia forului și-a anunțat candidatura doar actualul președinte, Mircea Stănișteanu. Intenții mai au Cătălin Popa, Gabi Oancea și fostul șef al AJF, Teofil Iordachi, însă niciunul nu și-a oficializat candidatura până în momentul de față. Delegații echipelor din liga a patra au solicitat actualei conduceri să afișeze listele cu membrii cu drept de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile