Home » Administratie » Prefectura Vaslui, la 100% din capacitate: Avem subprefect
Mircea Gologan

Prefectura Vaslui, la 100% din capacitate: Avem subprefect

Mircea Gologan, inspector în cadrul Direcției Regionale Antifraudă, a fost învestit ieri în funcție.

Economistul Mircea Gologan, fost comisar al Gărzii Financiare, este de ieri subprefect al județului Vaslui, ceremonia de instalare având loc în Sala “Ștefan cel Mare” a Palatului Adminstrativ, în prezența actualului prefect și a mai multor șefi de servicii deconcentrate.

“O consider o promovare. Voi face tot posibilul să mă ridic la nivelul așteptărilor și sunt convins că mă voi integra bine în colectivul de la Prefectura Vaslui. Le voi acorda tot sprijinul prefectului și colegilor mei”, a declarat noul subprefect, care s-a arătat onorat de încrederea acordată de conducerea guvernului.

“Acum, că suntem în formulă completă, sper să facem o echipă bună, în slujba cetățeanului. Să reușim să punem în aplicare programul de guvernare pentru care am fost învestiți în aceste funcții”, a menționat prefectul Andrei Puică.

Cu un CV “puternic”, Mircea Gologan vine de la Direcția Regională Antifraudă, o structură nou înființată la Suceava, în cadrul căreia a câștigat recent concursul pentru postul de inspector, după ce în cadrul Gărzii Financiare Vaslui a urcat ierarhic până la funcția de director adjunct. Anterior acestei cariere, Gologan a fost director economic în cadrul Comcereal SA Vaslui. Noul subprefect este căsătorit și are doi copii.

Îi urăm mandat ușor!

Mircea Gologan, inspector în cadrul Direcției Regionale Antifraudă, a fost învestit ieri în funcție. Economistul Mircea Gologan, fost comisar al Gărzii Financiare, este de ieri subprefect al județului Vaslui, ceremonia de instalare având loc în Sala “Ștefan cel Mare” a Palatului Adminstrativ, în prezența actualului prefect și a mai multor șefi de servicii deconcentrate. “O consider o promovare. Voi face tot posibilul să mă ridic la nivelul așteptărilor și sunt convins că mă voi integra bine în colectivul de la Prefectura Vaslui. Le voi acorda tot sprijinul prefectului și colegilor mei”, a declarat noul subprefect, care s-a arătat onorat de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile