Home » Invatamant » Puține posturi titularizabile

Puține posturi titularizabile

Pentru acest an, Inspectoratul Școlar Județean Vaslui a anunțat că doar 191 de posturi sunt titularizabile. Înscrierile la concurs se desfășoară până pe 19 mai, la cele două centre, Liceul “Mihail Kogălniceanu” și Liceul “Emil Racoviță”.

Cadrele didactice se pot înscrie la examenul de titularizare din 21 iulie. Înscrierile se fac până pe 19 mai, la cele două centre, unul la Liceul “Emil Racoviță”, iar cel de-al doilea la Liceul “Mihail Kogălniceanu”. Vor fi scoase la concurs aproape 600 de catedre cu normă întreagă și alte peste o mie de fracții de normă. Doar 191 de catedre vor fi titularizabile, cu angajare pe perioadă nedeterminată, celelalte fiind valabile între unu și patru ani.

Cele mai multe catedre titularizabile sunt pentru educatori și învățători. Printre catedrele complete pe perioadă determinată, 56 sunt rezervate, iar restul vacante. La posturile incomplete, doar 22 sunt rezervate.

Ca în fiecare an, examenul de titularizare va începe cu probele practice și cu orele deschise la clasă, care vor trebui susținute de candidați în perioada 26 mai – 27 iunie. Până atunci, ei trebuie să-și valideze înscrierea, lucru care se va întâmpla în perioada 21-23 mai. Cei care nu-și vor valida înscrierea vor fi considerați retrași de la examenul din acest an.

Profesorii care doresc să se titularizeze trebuie să promoveze examenul cu cel puțin media 7, cei care vor obține o medie mai mică putând ocupa unul dintre posturile de suplinitor.

Pentru acest an, Inspectoratul Școlar Județean Vaslui a anunțat că doar 191 de posturi sunt titularizabile. Înscrierile la concurs se desfășoară până pe 19 mai, la cele două centre, Liceul “Mihail Kogălniceanu” și Liceul “Emil Racoviță”. Cadrele didactice se pot înscrie la examenul de titularizare din 21 iulie. Înscrierile se fac până pe 19 mai, la cele două centre, unul la Liceul “Emil Racoviță”, iar cel de-al doilea la Liceul “Mihail Kogălniceanu”. Vor fi scoase la concurs aproape 600 de catedre cu normă întreagă și alte peste o mie de fracții de normă. Doar 191 de catedre vor fi titularizabile,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile