Home » Social » 50 de posturi în străinătate

50 de posturi în străinătate

Becs LTD Recruitement, din Marea Britanie, angajează 50 de operatori utilaje hidraulice de ridicare. Cei care vor fi angajați vor lucra pe șantiere la obiective de inginerie civilă și se vor ocupa de lucrări de amenajare sau de drenaj, lucrul cu utilajele incluzând excavatoare cu șine și roți de mai mult sau mai puțin de 10 tone, buldozere pe șenile-tractor, basculante cu sașiu articulat.

Programul este de 50 de ore pe săpămână, inclusiv în week-end, când este cazul. Candidații trebuie să aibă cunoștințe de engleză (nivel mediu), permis de conducere valabil și fără evenimente, autoturism propriu, experiență și calificare. Se acordă salariul minim brut din industria Marii Britanii.

Persoanele interesate trebuie să trimită până pe 30 iunie un CV pe adresa de e-mail steluta.lazar@il.ar. Relații suplimentare se pot obține la telefon 0243/231.809 sau la consilierul EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui.

Becs LTD Recruitement, din Marea Britanie, angajează 50 de operatori utilaje hidraulice de ridicare. Cei care vor fi angajați vor lucra pe șantiere la obiective de inginerie civilă și se vor ocupa de lucrări de amenajare sau de drenaj, lucrul cu utilajele incluzând excavatoare cu șine și roți de mai mult sau mai puțin de 10 tone, buldozere pe șenile-tractor, basculante cu sașiu articulat. Programul este de 50 de ore pe săpămână, inclusiv în week-end, când este cazul. Candidații trebuie să aibă cunoștințe de engleză (nivel mediu), permis de conducere valabil și fără evenimente, autoturism propriu, experiență și calificare. Se…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. diverse12345

    Salariul minim pe economie in UK? asta inseamna cam 900 de lire net…foarte putin, Asa ceva in UK se plateste cel putin 100 de lire pe zi, daca ai calificarile.

%d blogeri au apreciat: