Home » Sport » Duel cu Iașul

Duel cu Iașul

Sporting Juniorul Vaslui va susține un baraj interjudețean cu CSMS Iași, partida tur fiind programată la Iași, mâine, urmând ca returul să aibă loc marți, 20 mai, de la ora 17, pe terenul de antrenament al FC Vaslui.

Sporting Juniorul Vaslui a devenit campioană județeană la juniori D, urmând ca pentru accederea la turneul zonal să susțină un baraj interjudețean. Sorții au decis ca puștii pregătiți de Ionuț Chiochiu să o întâlnească pe campioana Iașului, CSMS. Partida tur va avea loc sâmbătă, la Iași, urmând ca marți, 20 mai, de la ora 17, să se dispute returul. Întâlnirea de la Vaslui va fi găzduită de terenul de antrenament al galben-verzilor.

Micuții fotbaliști ai Vasluiului au ca obiectiv câștigarea titlului de campioană națională. Anul trecut, ei au jucat turneul final al Chilidren’s Champions League și finala Cupei “Hagi Danone”, un meci în care adversarul, CSȘ Corabia, a folosit mulți jucători pe fals și cu vârsta mult mai mare. Cu toate că FRF a recunoscut ilegalitățile comise de Corabia, titlul s-a rejucat, decizie pe care vasluienii au contestat-o, însă inutil. La Cupa Mondială Danone a reprezentat România o campioană falsă, Timișoara, care s-a făcut de râs la turneu.

Sporting Juniorul Vaslui va susține un baraj interjudețean cu CSMS Iași, partida tur fiind programată la Iași, mâine, urmând ca returul să aibă loc marți, 20 mai, de la ora 17, pe terenul de antrenament al FC Vaslui. Sporting Juniorul Vaslui a devenit campioană județeană la juniori D, urmând ca pentru accederea la turneul zonal să susțină un baraj interjudețean. Sorții au decis ca puștii pregătiți de Ionuț Chiochiu să o întâlnească pe campioana Iașului, CSMS. Partida tur va avea loc sâmbătă, la Iași, urmând ca marți, 20 mai, de la ora 17, să se dispute returul. Întâlnirea de la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile