Home » Invatamant » FOTO: Pe ritmuri de dans!

FOTO: Pe ritmuri de dans!

Ieri, sute de copii din județ au participat la Festivalul de gimnastică și dans “Ritmurile Tinereții”, ajuns la cea de-a 21-a ediție.

Ieri s-a dat startul celei de-a 21-a ediții a Festivalului de gimnastică și dans “Ritmurile Tinereții”, organizat de Casa de Cultură “Constantin Tănase” și Primăria Vaslui, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean. Sute de copii au concurat în prima zi, organizatorii anunțând că pe scenă au urcat 107 de formații de la grădinițe și clasele primare. Micuții au etalat costume viu colorate pentru a-i încânta pe membrii juriului atât prin ținută, cât și prin dans, abordând tot felul de stiluri, de la dans popular, clasic, dans modern, aerobic, țigănesc, oriental, latino, până la stilurile rock&roll și hip-hop.

Din păcate, prestațiile artistice au fost puse în umbră de părinți, care s-au înghesuit în fața scenei, “înarmați” cu aparate foto și video, pentru a-și imortaliza cât mai de aproape odraslele, spre nemulțumirea juriului, care a făcut eforturi considerabile ca să poată urmări toate momentele prezentate.

“Ritmurile Tinereții” continuă astăzi cu cele aproape 40 de formații de la gimnaziu și licee.

Ieri, sute de copii din județ au participat la Festivalul de gimnastică și dans “Ritmurile Tinereții”, ajuns la cea de-a 21-a ediție. Ieri s-a dat startul celei de-a 21-a ediții a Festivalului de gimnastică și dans “Ritmurile Tinereții”, organizat de Casa de Cultură “Constantin Tănase” și Primăria Vaslui, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean. Sute de copii au concurat în prima zi, organizatorii anunțând că pe scenă au urcat 107 de formații de la grădinițe și clasele primare. Micuții au etalat costume viu colorate pentru a-i încânta pe membrii juriului atât prin ținută, cât și prin dans, abordând tot felul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: