Home » Social » Motostivuitoriști pentru Anglia

Motostivuitoriști pentru Anglia

Firma Ambitions Personnel, din Marea Britanie, angajează, până pe 30 iunie, 30 de motostivuitoriști pentru a lucra într-un depozit unde se expediează și se livrează echipamente electronice și electrocasnice. Se lucrează 120 de ore pe lună, în schimburi de zi și de noapte.

Candidații trebuie aibă cunoștințe de engleză (nivel mediu), calificare, licență și minimum un an de experiență.

Angajatorul oferă oferă un salariu cuprins între 6,5 și 11,25 lire brut pe oră și poate asigura cazare pentru două-patru săptămâni, care costă 50 de lire pe săptămână.

Persoanele interesate trebuie să trimită un CV pe adresa de e-mail steluta.lazar@il.ar. Relații suplimentare se pot obține la telefon 0243/231.809 sau la consilierul EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui.

Firma Ambitions Personnel, din Marea Britanie, angajează, până pe 30 iunie, 30 de motostivuitoriști pentru a lucra într-un depozit unde se expediează și se livrează echipamente electronice și electrocasnice. Se lucrează 120 de ore pe lună, în schimburi de zi și de noapte. Candidații trebuie aibă cunoștințe de engleză (nivel mediu), calificare, licență și minimum un an de experiență. Angajatorul oferă oferă un salariu cuprins între 6,5 și 11,25 lire brut pe oră și poate asigura cazare pentru două-patru săptămâni, care costă 50 de lire pe săptămână. Persoanele interesate trebuie să trimită un CV pe adresa de e-mail steluta.lazar@il.ar. Relații…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Pensionarii dau în judecată Guvernul. Pregătiri pentru pichetarea Prefecturii Vaslui

Organizațiile pensionarilor de la nivel național au stabilit calendarul ...

Vasluienii întorși din străinătate nu vor să se mai asigure la sistemul public de pensii

Vasluienii întorși din străinătate nu mai sunt interesați de ...

Salariile de la DGASPC Vaslui, în pericol! Angajații nu și-au primit nici voucherele de vacanță

de Dănuț CIOBANU  Situația financiară gravă cu care se ...