Home » Sport » Campioanele

Campioanele

Diana Bogos și Magdalena Ifteni au devenit campioane balcanice la junioare II.

Atletismul vasluian confirmă încă o dată pe plan internațional. Diana Bogos și Maria Magdalena Ifteni, elevele profesoarelor Elena Bogos și Viorica Pintilie, au dominat autoritar Campionatele Balcanice pentru juniori II de la Sliven (Bulgaria).

Diana Bogos a câștigat proba de 800 de metri cu timpul 2:11:92, obținând titlul de campioană balcanică. Vasluianca este în al doilea an la junioare III.

Maria Magdalena Ifteni s-a întrecut pe sine, doborându-și propriul record în proba de 1.500 de metri. Ea a trecut prima linia de sosire, cu timpul de 9:37:70, devenind din nou campioană balcanică, titlu cucerit și anul trecut.

“Este o mândrie pentru atletismul vasluian. Fetele merită felicitări pentru aceste rezultate de excepție. Ne dau speranțe pentru competițiile următoare. Important e să fie sănătoase și să putem concura fără probleme la toate competițiile pe care le avem în calendar”, a declarat Viorica Pintilie.

Cele două atlete provin de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui.

Diana Bogos și Magdalena Ifteni au devenit campioane balcanice la junioare II. Atletismul vasluian confirmă încă o dată pe plan internațional. Diana Bogos și Maria Magdalena Ifteni, elevele profesoarelor Elena Bogos și Viorica Pintilie, au dominat autoritar Campionatele Balcanice pentru juniori II de la Sliven (Bulgaria). Diana Bogos a câștigat proba de 800 de metri cu timpul 2:11:92, obținând titlul de campioană balcanică. Vasluianca este în al doilea an la junioare III. Maria Magdalena Ifteni s-a întrecut pe sine, doborându-și propriul record în proba de 1.500 de metri. Ea a trecut prima linia de sosire, cu timpul de 9:37:70, devenind…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile