Home » Justitie » Bețivan la volan! Cu mașina pe terasă

Bețivan la volan! Cu mașina pe terasă

Doi tineri au ajuns la spital după ce un șofer beat a aterizat cu mașina pe terasa unui magazin.

Clienții unui local de alimentație publică din satul Mărășeni, comuna Ștefan cel Mare, au tras o sperietură groaznică duminică seară, după ce s-au trezit cu o mașină peste ei. Doi dintre clienți au fost duși la spital, fiind răniți. Conducătorul auto, Eusebiu Acostinoaei (26 de ani), din Vaslui, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a părăsit locul accidentului, abandonându-și mașina. Ulterior, a fost identificat pe raza comunei Ștefan cel Mare. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

“S-a stabilit că respectivul conducător auto, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal din localitatea Mărășeni, comuna Ștefan cel Mare, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autovehiculul a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu gardul unui magazin, care s-a prăbușit peste clienți”, a declarat subcomisar Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

În urma accidentului, două persoane aflate pe terasă au fost rănite, un tânăr de 17 ani fiind diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral minor, policontuzii”, iar unul de 27 de ani cu „policontuzii, traumatism lombar”. Pe numele șoferului polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența alcoolului.

Doi tineri au ajuns la spital după ce un șofer beat a aterizat cu mașina pe terasa unui magazin. Clienții unui local de alimentație publică din satul Mărășeni, comuna Ștefan cel Mare, au tras o sperietură groaznică duminică seară, după ce s-au trezit cu o mașină peste ei. Doi dintre clienți au fost duși la spital, fiind răniți. Conducătorul auto, Eusebiu Acostinoaei (26 de ani), din Vaslui, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a părăsit locul accidentului, abandonându-și mașina. Ulterior, a fost identificat pe raza comunei Ștefan cel Mare. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,84 mg/l…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: