Home » Social » Excepție de la regulă
Razvan Arteni

Excepție de la regulă

Niciun fermier din județul Vaslui, dintre cei care dețin cotă de lapte, nu și-a pierdut, în acest an, dreptul de a vinde laptele și produsele derivate.

“Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Vaslui a avut o colaborare foarte bună cu primăriile din mediul rural, prin intermediul cărora au fost transmise instrucțiunile de completare și depunere a declarațiilor, astfel încât, până la data de 14 mai, au fost înregistrate 8.418 declarații, ceea ce reprezintă 100% din totalul deținătorilor de cotă de lapte”, ne-a declarat Răzvan Arteni, directorul APIA Vaslui.

Amintim că, din 2007, de când Uniunea Europeană a impus sistemul cotei de lapte, și până în 2013, peste 10.000 de fermieri din județ și-au pierdut cota din cauză că nu și-au depus la timp declarația anuală privind vânzările directe.

Niciun fermier din județul Vaslui, dintre cei care dețin cotă de lapte, nu și-a pierdut, în acest an, dreptul de a vinde laptele și produsele derivate. “Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Vaslui a avut o colaborare foarte bună cu primăriile din mediul rural, prin intermediul cărora au fost transmise instrucțiunile de completare și depunere a declarațiilor, astfel încât, până la data de 14 mai, au fost înregistrate 8.418 declarații, ceea ce reprezintă 100% din totalul deținătorilor de cotă de lapte”, ne-a declarat Răzvan Arteni, directorul APIA Vaslui. Amintim că, din 2007, de când Uniunea Europeană a impus…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Germania plătește cele mai multe alocații comunitare, pentru familiile din județul Vaslui

La data de 31 martie 2020, la Agenția Județeană ...

Colaps financiar. DGASPC Vaslui nu mai are bani pentru salarii pentru trimestrele III și IV din 2020

de Dănuț CIOBANU  Situația financiară de la Protecția Copilului ...

Vasluienii nu și-au încasat în luna martie drepturi sociale care se ridică la suma de 125.919 lei

În luna martie 2020, în conturile Agenției Județene de ...