Home » Social » Excepție de la regulă
Razvan Arteni

Excepție de la regulă

Niciun fermier din județul Vaslui, dintre cei care dețin cotă de lapte, nu și-a pierdut, în acest an, dreptul de a vinde laptele și produsele derivate.

“Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Vaslui a avut o colaborare foarte bună cu primăriile din mediul rural, prin intermediul cărora au fost transmise instrucțiunile de completare și depunere a declarațiilor, astfel încât, până la data de 14 mai, au fost înregistrate 8.418 declarații, ceea ce reprezintă 100% din totalul deținătorilor de cotă de lapte”, ne-a declarat Răzvan Arteni, directorul APIA Vaslui.

Amintim că, din 2007, de când Uniunea Europeană a impus sistemul cotei de lapte, și până în 2013, peste 10.000 de fermieri din județ și-au pierdut cota din cauză că nu și-au depus la timp declarația anuală privind vânzările directe.

Niciun fermier din județul Vaslui, dintre cei care dețin cotă de lapte, nu și-a pierdut, în acest an, dreptul de a vinde laptele și produsele derivate. “Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Vaslui a avut o colaborare foarte bună cu primăriile din mediul rural, prin intermediul cărora au fost transmise instrucțiunile de completare și depunere a declarațiilor, astfel încât, până la data de 14 mai, au fost înregistrate 8.418 declarații, ceea ce reprezintă 100% din totalul deținătorilor de cotă de lapte”, ne-a declarat Răzvan Arteni, directorul APIA Vaslui. Amintim că, din 2007, de când Uniunea Europeană a impus…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile