Home » Administratie » Gata pentru alegeri
Andrei Puica

Gata pentru alegeri

372.613 de alegători și 515 secții de votare, acestea sunt datele generale ale alegerilor europarlamentare care vor avea loc în județul Vaslui pe 25 mai. Potrivit prefectului Andrei Puică, până în prezent nu s-au înregistrat niciun fel de probleme organizatorice.
Primarii și secretarii unităților administrativ-teritoriale au fost instruiți pentru alegeri, ca de altfel și președinții, locțiitorii și membrii comisiilor din secțiile de votare. Joi și vineri vor fi distribuite buletinele de vot și listele de alegători, pentru ca toți cei 372.612 de vasluieni care sunt așteptați la vot să-și poată exercita acest drept în cele 515 secții pe care le au la dispoziție.

372.613 de alegători și 515 secții de votare, acestea sunt datele generale ale alegerilor europarlamentare care vor avea loc în județul Vaslui pe 25 mai. Potrivit prefectului Andrei Puică, până în prezent nu s-au înregistrat niciun fel de probleme organizatorice. Primarii și secretarii unităților administrativ-teritoriale au fost instruiți pentru alegeri, ca de altfel și președinții, locțiitorii și membrii comisiilor din secțiile de votare. Joi și vineri vor fi distribuite buletinele de vot și listele de alegători, pentru ca toți cei 372.612 de vasluieni care sunt așteptați la vot să-și poată exercita acest drept în cele 515 secții pe care le…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile