Home » Sport » Meci de gală pe “Municipal”

Meci de gală pe “Municipal”

Astăzi, de la ora 17, stadionul “Municipal” Vaslui va găzdui returul dintre Sporting Juniorul și CSMS Iași, meci contând pentru barajul interjudețean din cadrul Campionatului Republican de juniori D.

Stadionul “Municipal” din Vaslui va găzdui, astăzi, de la ora 17, cea mai bună echipă de juniori din ultimii ani. Este vorba despre Sporting Juniorul, principala favorită la câștigarea titlului național la juniori D.

Echipa antrenată de profesorul Ionuț Chiochiu va disputa returul cu CSMS Iași, din barajul interjudețean. Puștii vasluieni sunt ca și calificați la etapa zonală, după ce la Iași au câștigat cu scorul de 7-1. Golurile Vasluiului au fost marcate de Auraș June (două), Octavian Cracea (două), Marius Tipoș, Andrian Manolache și Marcel Chiorean.

Turneul zonal este programat în perioada 30 mai – 3 iunie, urmând a reuni, în șase grupe, cele mai bune echipe din fiecare zonă istorică a țării.

Astăzi, de la ora 17, stadionul “Municipal” Vaslui va găzdui returul dintre Sporting Juniorul și CSMS Iași, meci contând pentru barajul interjudețean din cadrul Campionatului Republican de juniori D. Stadionul “Municipal” din Vaslui va găzdui, astăzi, de la ora 17, cea mai bună echipă de juniori din ultimii ani. Este vorba despre Sporting Juniorul, principala favorită la câștigarea titlului național la juniori D. Echipa antrenată de profesorul Ionuț Chiochiu va disputa returul cu CSMS Iași, din barajul interjudețean. Puștii vasluieni sunt ca și calificați la etapa zonală, după ce la Iași au câștigat cu scorul de 7-1. Golurile Vasluiului au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: