Home » Justitie » Moldoveancă prinsă cu acte false

Moldoveancă prinsă cu acte false

Polițiștii Punctului de Trecere a Frontierei Albița i-au întocmit dosar penal unei femei din Republica Moldova care încerca să părăsească România cu un autoturism pentru care a prezentat documente false.

Tânăra de 31 de ani conducea un Ford Mondeo, înmatriculat în Bulgaria. Existând suspiciuni cu privire la certificatul și talonul de inspecție tehnică periodică, lucrătorii de la frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că documentele nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unora autentice, fiind false. Basarabeanca a declarat că le-ar fi procurat prin intermediul unui cetățean bulgar, în schimbul sumei de 250 de euro.

Pe numele femeii, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui autoturism înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulație în România.

Polițiștii Punctului de Trecere a Frontierei Albița i-au întocmit dosar penal unei femei din Republica Moldova care încerca să părăsească România cu un autoturism pentru care a prezentat documente false. Tânăra de 31 de ani conducea un Ford Mondeo, înmatriculat în Bulgaria. Existând suspiciuni cu privire la certificatul și talonul de inspecție tehnică periodică, lucrătorii de la frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că documentele nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unora autentice, fiind false. Basarabeanca a declarat că le-ar fi procurat prin intermediul unui cetățean bulgar, în schimbul sumei de 250 de euro.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: