Home » Social » Tapițeri pentru Ungaria

Tapițeri pentru Ungaria

Vasluienii tapițeri care știu să lucreze cu lemn și piele se pot angaja în Ungaria. Sunt disponibile zece locuri de muncă, iar termenul limită pentru aplicare este 1 iulie.

Candidații trebuie să aibă cunoștințe de maghiară, școală profesională sau curs de calificare și experiență doi-cinci ani. Angajatorul oferă 800 de forinți pe oră (140.000 de forinți pe lună) și transport gratuit.

Persoanele interesate trebuie să trimită un CV la info@humantars.hu. Relații suplimentare se pot obține la relefon 0266/313.423 sau la consilierul EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui.

Vasluienii tapițeri care știu să lucreze cu lemn și piele se pot angaja în Ungaria. Sunt disponibile zece locuri de muncă, iar termenul limită pentru aplicare este 1 iulie. Candidații trebuie să aibă cunoștințe de maghiară, școală profesională sau curs de calificare și experiență doi-cinci ani. Angajatorul oferă 800 de forinți pe oră (140.000 de forinți pe lună) și transport gratuit. Persoanele interesate trebuie să trimită un CV la info@humantars.hu. Relații suplimentare se pot obține la relefon 0266/313.423 sau la consilierul EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui.

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile