Home » Social » Trofeul a ajuns la Iași

Trofeul a ajuns la Iași

Festivalul “Ritmuri pe portativ” a dat-o câștigătoare pe Beatrice Florea.

Ediția a doua a Festivalului “Ritmuri pe portativ” s-a bucurat de un real succes. Organizat în parcul vasluian Copou, evenimentul a adunat peste 60 de soliști la secțiunea muzică, din Constanța, Bacău, Vaslui, Piatra Neamț, Târgu Neamț, Slobozia, Bârlad și Brăila.

Juriul, prezidat de compozitorul Jolt Kerestely, a decernat marele trofeu ieșencei Beatrice Florea. La categoria 5-7 ani, trofeul a fost obținut de vasluianca Beatrice Alexandru, categoria 8-9 ani a fost câștigată de Delia Andrei, din Bacău, la categoria 10-12, marea câștigătoare este Denisa Bârzu, din Iași, trofeul la categoria 13-15 ani a fost atribuit Cosminei Spînu, din Brăila, iar la categoria 16-18 ani, câștigător a fost Răzvan Tufă, din Bârlad.

“Ritmuri pe portativ” a avut și o secțiune de dans, la care au concurat 30 de trupe și formații din Vaslui, Timișoara, Călărași, București, Râmnicu Sărat, Constanța și Bârlad. Festivalul a fost organizat de Palatul copiilor și Primăria municipiului Vaslui.

Festivalul “Ritmuri pe portativ” a dat-o câștigătoare pe Beatrice Florea. Ediția a doua a Festivalului “Ritmuri pe portativ” s-a bucurat de un real succes. Organizat în parcul vasluian Copou, evenimentul a adunat peste 60 de soliști la secțiunea muzică, din Constanța, Bacău, Vaslui, Piatra Neamț, Târgu Neamț, Slobozia, Bârlad și Brăila. Juriul, prezidat de compozitorul Jolt Kerestely, a decernat marele trofeu ieșencei Beatrice Florea. La categoria 5-7 ani, trofeul a fost obținut de vasluianca Beatrice Alexandru, categoria 8-9 ani a fost câștigată de Delia Andrei, din Bacău, la categoria 10-12, marea câștigătoare este Denisa Bârzu, din Iași, trofeul la categoria…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile