Home » Justitie » Înjunghiat de tată!

Înjunghiat de tată!

Atât de tare a degenerat o ceartă de la o locuință din comuna Iana, încât un vârstnic nu a pregetat să ia un cuțit și să îl înfigă în propriul fiu. În urma scandalului, ambii au ajuns la spitalul din Bârlad, în stare de ebrietate și cu diverse leziuni.

Medicii Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad s-au confruntat, luni seară, cu un nou caz de agresiune în familie, provocată de consumul de alcool. Protagoniștii sunt un bărbat de 48 de ani, din satul Vadurile, comuna Iana, și tatăl său, în vârstă de 73 de ani, care au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au luat la bătaie de la casa bătrânului, în care locuiește și fiul. Incidentul s-a petrecut cu puțin după ora 19.30, în curtea gospodăriei. Cea care a sunat la numărul 112 și a chemat ambulanța a fost o noră a bătrânului, respectiv o cumnată de-a fiului înjunghiat.

Echipajul de pe salvare le-a acordat îngrijiri ambilor bărbați, după care i-a transportat la spital.

„Fiul a fost diagnosticat cu «plagă înjunghiată torace anterior». Viața nu i-a fost pusă în pericol, astfel încât nu a necesitat transfer la o clinică de competență superioară din Iași. Însă nici la noi nu a rămas întrucât a plecat din staționar fără avizul medicilor. Cât despre tatăl acestuia, în vârstă de 73 de ani, medicii l-au diagnosticat cu «traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial», nefiind internat”, a declarat Gabriela Daniș, directorul medical al unității spitalicești.

Fiind vorba despre o agresiune, cazul a intrat în atenția polițiștilor.

„O femeie a sunat la numărul de urgență 112 și a sesizat că, la o locuință din satul Vadurile, comuna Iana, a avut loc un conflict între doi bărbați, tată și fiu, care locuiesc în același imobil, împreună cu soția bătrânului. În urma cercetărilor efectuate de Postul de Poliție Iana, s-a stabilit că, în cursul zilei, bărbatul de 48 de ani a fost împreună cu mai multe rude, printre care și un frate de-al său și soția acestuia, la un teren, unde au lucrat. Când a revenit acasă, a început să se certe cu tatăl său, motivul fiind spațiul de locuit. În timpul conflictului, tatăl și-a lovit fiul cu un cuțit în zona cervicală, iar fiul i-a aplicat tatălui său mai multe lovituri cu pumnul în zona feței. Cei doi au fost transportați la spital, urmând să fie audiați atunci când starea lor de sănătate o va permite”, ne-a declarat subcomisar Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, însă, pentru ca acțiunea penală să fie pusă în mișcare, este nevoie ca partea vătămată să depună plângere.

Atât de tare a degenerat o ceartă de la o locuință din comuna Iana, încât un vârstnic nu a pregetat să ia un cuțit și să îl înfigă în propriul fiu. În urma scandalului, ambii au ajuns la spitalul din Bârlad, în stare de ebrietate și cu diverse leziuni. Medicii Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad s-au confruntat, luni seară, cu un nou caz de agresiune în familie, provocată de consumul de alcool. Protagoniștii sunt un bărbat de 48 de ani, din satul Vadurile, comuna Iana, și tatăl său, în vârstă de 73 de ani, care au avut nevoie de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile