Home » Sport » “Nu trebuie să fim triști”
Liviu Antal

“Nu trebuie să fim triști”

Liviu Antal s-a ales cu titlul de golgheter și le cere colegilor de la Vaslui să nu fie triști fiindcă echipa a terminat în partea superioară a clasamentului.

Liviu Antal nu a putut fi pe teren la ultimul joc din acest sezon. Chiar dacă FC Vaslui nu a terminat pe podium, mijlocașul de 24 de ani se mândrește cu titlul de golgheter, iar colegilor de echipă le cere să nu rămână triști fiindcă Vaslui a terminat pe locul șase în Liga I.

“Nu cred că mai e momentul să fim triști. Din păcate, s-a terminat un campionat. Locul ocupat e, totuși, o bucurie pentru noi. E o satisfacție pentru mine”, a declarat Antal.

El a evitat să vorbească de eventualele oferte, dorind mai întâi să se bucure de vacanță: «Momentan, nu pot vorbi de oferte. Aștept vacanța, apoi vom vedea. E trist că am ajuns aici cu FC Vaslui. Această echipă merita mai mult”.

Liviu Antal s-a ales cu titlul de golgheter și le cere colegilor de la Vaslui să nu fie triști fiindcă echipa a terminat în partea superioară a clasamentului. Liviu Antal nu a putut fi pe teren la ultimul joc din acest sezon. Chiar dacă FC Vaslui nu a terminat pe podium, mijlocașul de 24 de ani se mândrește cu titlul de golgheter, iar colegilor de echipă le cere să nu rămână triști fiindcă Vaslui a terminat pe locul șase în Liga I. “Nu cred că mai e momentul să fim triști. Din păcate, s-a terminat un campionat. Locul ocupat e,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...