Home » Sport » “Nu trebuie să fim triști”
Liviu Antal

“Nu trebuie să fim triști”

Liviu Antal s-a ales cu titlul de golgheter și le cere colegilor de la Vaslui să nu fie triști fiindcă echipa a terminat în partea superioară a clasamentului.

Liviu Antal nu a putut fi pe teren la ultimul joc din acest sezon. Chiar dacă FC Vaslui nu a terminat pe podium, mijlocașul de 24 de ani se mândrește cu titlul de golgheter, iar colegilor de echipă le cere să nu rămână triști fiindcă Vaslui a terminat pe locul șase în Liga I.

“Nu cred că mai e momentul să fim triști. Din păcate, s-a terminat un campionat. Locul ocupat e, totuși, o bucurie pentru noi. E o satisfacție pentru mine”, a declarat Antal.

El a evitat să vorbească de eventualele oferte, dorind mai întâi să se bucure de vacanță: «Momentan, nu pot vorbi de oferte. Aștept vacanța, apoi vom vedea. E trist că am ajuns aici cu FC Vaslui. Această echipă merita mai mult”.

Liviu Antal s-a ales cu titlul de golgheter și le cere colegilor de la Vaslui să nu fie triști fiindcă echipa a terminat în partea superioară a clasamentului. Liviu Antal nu a putut fi pe teren la ultimul joc din acest sezon. Chiar dacă FC Vaslui nu a terminat pe podium, mijlocașul de 24 de ani se mândrește cu titlul de golgheter, iar colegilor de echipă le cere să nu rămână triști fiindcă Vaslui a terminat pe locul șase în Liga I. “Nu cred că mai e momentul să fim triști. Din păcate, s-a terminat un campionat. Locul ocupat e,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile