Home » Sport » Optimist incurabil
Costinel Botez

Optimist incurabil

Costinel Botez încă mai crede în proiectul FC Vaslui, deși toată lumea fotbalistică anunță prohodul formației galben-verzi.

Costinel Botez este mândru că FC Vaslui a dus la bun sfârșit sezonul. Tehnicianul vasluienilor anunță că echipa a intrat în vacanță, dar speră ca acest lucru să nu fie la infinit. El încă mai crede că formația vasluiană va activa și din sezonul următor în Liga I.

“Am plecat în vacanță, dar sper ca ea să nu dureze foarte mult la Vaslui. Am crescut odată cu echipa de fotbal. M-am format alături de această echipă. E trist să îți iei adio de la ceva care ai pus suflet. Dispare cu această echipă bucurie și copilăria unor puști. Nu vor mai avea modele, ceea ce e foarte trist. Sper să nu fie ultima zi în liga I. Cred că această echipă va dăinui”, a declarat Botez.

Antrenorul Vasluiului a ținut să le mulțumească și celor care au rămas aproape de echipă până după ultima etapă: “E o seară cu multă mândrie pentru că am dus la bun sfârșit un plan pus la punct în urmă cu șase săptămâni. Am avut parte de niște oameni deosebiți lângă mine, cărora nu le-a fost rușine să fie aproape de niște jucători fără nume, unii care sunt abia la vârsta junioratului. Am dus campionatul până la final”.

Costinel Botez încă mai crede în proiectul FC Vaslui, deși toată lumea fotbalistică anunță prohodul formației galben-verzi. Costinel Botez este mândru că FC Vaslui a dus la bun sfârșit sezonul. Tehnicianul vasluienilor anunță că echipa a intrat în vacanță, dar speră ca acest lucru să nu fie la infinit. El încă mai crede că formația vasluiană va activa și din sezonul următor în Liga I. “Am plecat în vacanță, dar sper ca ea să nu dureze foarte mult la Vaslui. Am crescut odată cu echipa de fotbal. M-am format alături de această echipă. E trist să îți iei adio de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Diana Sfaiter

    Mai bine spus ,, imbecil incurabil”!

%d blogeri au apreciat: