Home » Sport » Ultimul stinge lumina
Mike Temwanjera

Ultimul stinge lumina

Mike Temwanjera s-a ținut de promisiune și a dus la bun sfârșit întreg sezonul. Căpitanul vasluienilor nu duce lipsă de oferte, însă și-ar dori să joace tot cu galben-verzii în Liga I.

Mike Temwanjera a fost aplaudat de publicul prezent la meciul dintre FC Vaslui și Astra, fiind singurul titular care a dus până la capăt întreg sezonul. Jucătorul încă nu știe ce va face în continuare, însă speră ca FC Vaslui să rămână în Liga I.

“Mă bucur că am terminat campionatul cu capul sus, dar mă bucur și pentru faptul că au jucat în acest ultim meci copii de 15-16 ani. Nu știu ce se va întâmpla la Vaslui, dar mie îmi place aici. Vreau să rămân la Vaslui, dar în Liga 1. Sunt șanse mici, dar sper ca domnul Porumboiu să rezolve problema și să jucăm în continuare tot în prima ligă”, a declarat Temwanjera.

Jucătorul din Zimbabwe nu duce lipsă de oferte, iar una dintre ele a venit tocmai de la Astra, echipă pe care FC Vaslui a întâlnit-o în ultima etapă.

“L-aș lua pe Temwanjera. La ce atacanți sunt în Liga I, el ar fi între primii cinci”, a spus Dinu Gheorghe, președintele Astra Giurgiu.

Mike Temwanjera s-a ținut de promisiune și a dus la bun sfârșit întreg sezonul. Căpitanul vasluienilor nu duce lipsă de oferte, însă și-ar dori să joace tot cu galben-verzii în Liga I. Mike Temwanjera a fost aplaudat de publicul prezent la meciul dintre FC Vaslui și Astra, fiind singurul titular care a dus până la capăt întreg sezonul. Jucătorul încă nu știe ce va face în continuare, însă speră ca FC Vaslui să rămână în Liga I. “Mă bucur că am terminat campionatul cu capul sus, dar mă bucur și pentru faptul că au jucat în acest ultim meci copii…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...