Home » Sport » Fără contracandidați
Mircea Stanisteanu

Fără contracandidați

Pentru alegerile din 21 iunie, actualul președinte al Asociației Județene de Fotbal, Mircea Stănișteanu, a avut grijă să oficializeze prin statut limitarea numărului posibililor contracandidați.

Mircea Stănișteanu se îndreaptă cu pași repezi spre obținerea unui nou mandat în fruntea Asociației Județene de Fotbal (AJF) Vaslui, alegerile fiind programate pentru 21 iunie. Conform statutului, pot candida la funcția supremă doar cei care au ocupat o funcție de conducere în AJF, Federația Română de Fotbal (FRF) sau Liga Profesionistă de Fotbal, cu o vechime de minimum patru ani. În aceste condiții, Stănișteanu îi poate avea drept contracandidați doar pe Mircea Sandu și Dumitru Dragomir.

Fostul șef al AJF Vaslui, Teofil Iordachi, nu mai poate candida fiindcă este impusă și o limita de vârstă, de maximum 60 de ani. Un alt posibil contracandidat este Cătălin Popa, care a anunțat că ar candida, însă în echipă cu Daniel Hulubei și Ovidiu Arteni. Conform documentelor înregistrate la Tribunal și FRF, nu are nicio șansă să-și depună candidatura întrucât nu a ocupat vreo funcție, în ultimii patru ani, într-una dintre structurile fotbalistice menționate mai sus.

Cei doi atrag atenția că statutul AJF Vaslui este ilegal și unic la nivel național pentru că niciun alt statut nu limitează atât de drastic dreptul de a candida la funcția de președinte. Urmează ca delegații echipelor participante în campionatul județean să decidă dacă acceptă sau nu actualele cerințe, ei fiind în măsură să modifice statutul până la data organizării alegerilor.

Pentru alegerile din 21 iunie, actualul președinte al Asociației Județene de Fotbal, Mircea Stănișteanu, a avut grijă să oficializeze prin statut limitarea numărului posibililor contracandidați. Mircea Stănișteanu se îndreaptă cu pași repezi spre obținerea unui nou mandat în fruntea Asociației Județene de Fotbal (AJF) Vaslui, alegerile fiind programate pentru 21 iunie. Conform statutului, pot candida la funcția supremă doar cei care au ocupat o funcție de conducere în AJF, Federația Română de Fotbal (FRF) sau Liga Profesionistă de Fotbal, cu o vechime de minimum patru ani. În aceste condiții, Stănișteanu îi poate avea drept contracandidați doar pe Mircea Sandu și…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...