Home » Social » Uniți prin dans

Uniți prin dans

Primăria Vaslui a anunțat organizarea Festivalului Internațional de gimnastică și dans pentru copii și adolescenți „Prietenia”, care va reuni, și în acest an, în perioada 6-8 iunie, trupe de dansatori din țări precum: Bulgaria, Republica Moldova, Ucraina. Festivalul are și o secțiune prin corespondență, la care vor participa concurenți din Cehia, Rusia, Ungaria, Australia și Africa de Sud. Ediția de anul acesta va beneficia de prezența a peste 1500 de participanți.

Festivalul Internațional de gimnastică și dans pentru copii și adolescenți „Prietenia” este organizat de Palatul Copiilor „Constantin Didilescu” și Colegiul Economic „Anghel Rugină” Vaslui, sub înaltul patronaj al Ministerului Educației Naționale, alături de membrul fondator, Federația Română Sportul pentru Toți. Alături de organizatori se află, ca în fiecare an, Primăria municipiului Vaslui.

Primăria Vaslui a anunțat organizarea Festivalului Internațional de gimnastică și dans pentru copii și adolescenți „Prietenia”, care va reuni, și în acest an, în perioada 6-8 iunie, trupe de dansatori din țări precum: Bulgaria, Republica Moldova, Ucraina. Festivalul are și o secțiune prin corespondență, la care vor participa concurenți din Cehia, Rusia, Ungaria, Australia și Africa de Sud. Ediția de anul acesta va beneficia de prezența a peste 1500 de participanți. Festivalul Internațional de gimnastică și dans pentru copii și adolescenți „Prietenia” este organizat de Palatul Copiilor „Constantin Didilescu” și Colegiul Economic „Anghel Rugină” Vaslui, sub înaltul patronaj al Ministerului…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile