Home » Social » Bani „scuipați” de bancomat, găsiți de un polițist

Bani „scuipați” de bancomat, găsiți de un polițist

Un polițist din Bârlad, aflat în timpul liber, a fost martorul unui incident desprins parcă din filmele SF. Ieri, când a trecut prin dreptul unui bancomat instalat în fața unei bănci din oraș, aparatul a „scuipat” mai multe bancnote, fără ca vreo persoană să fi fost prin preajmă.

„În jurul orei 13, agentul de poliție Toma Iulian Alexandru, din cadrul Biroului de Ordine Publică Bârlad – Compartimentul Siguranță Publică, se afla în zona unei unități bancare din municipiu. La un moment dat, a auzit un zgomot specific extragerii unei sume de la bancomat, dispozitivul fiind instalat în fața unității bancare. Ulterior, a constatat că pe fanta de eliberare a numerarului se află mai multe bancnote, însă în apropierea ATM-ului nu se găsea nicio persoană. Banii au fost predați imediat de polițist reprezentanților băncii respective”, ne-a declarat subcomisar Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Un polițist din Bârlad, aflat în timpul liber, a fost martorul unui incident desprins parcă din filmele SF. Ieri, când a trecut prin dreptul unui bancomat instalat în fața unei bănci din oraș, aparatul a „scuipat” mai multe bancnote, fără ca vreo persoană să fi fost prin preajmă. „În jurul orei 13, agentul de poliție Toma Iulian Alexandru, din cadrul Biroului de Ordine Publică Bârlad - Compartimentul Siguranță Publică, se afla în zona unei unități bancare din municipiu. La un moment dat, a auzit un zgomot specific extragerii unei sume de la bancomat, dispozitivul fiind instalat în fața unității bancare.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: