Home » Social » Două sinucideri într-o singură zi: Miercurea neagră

Două sinucideri într-o singură zi: Miercurea neagră

Într-un interval de câteva minute, miercuri seară, la Dispeceratul Unic de Urgențe 112 au fost semnalate două sinucideri: un tânăr s-a aruncat de pe un stâlp, iar un bărbat s-a spânzurat în balconul apartamentului.

Un tânăr de 23 de ani, din satul Dobroslovești, comuna Zăpodeni, și un bărbat de 57 de ani, din Vaslui, și-au pus capăt zilelor, miercuri, fără a lăsa în urma lor măcar un bilet prin care să își justifice gestul.

Tânărul din Dobroslovești nu se afla la prima tentativă de suicid, fiind salvat de la spânzurare de mama sa, în mai multe rânduri. Miercuri seară, în jurul orei 22, a mers în centrul satului, s-a urcat pe un stâlp de la rețeaua de electrificare și s-a aruncat în gol de la aproximativ nouă metri înălțime. Câțiva localnici încercaseră să-l determine să coboare, însă în cele din urmă au asistat șocați la saltul mortal. La fața locului a fost solicitat un echipaj de la Ambulanță, însă cadrele medicale nu au mai putut salva tânărul, pe care l-au găsit în stop cardio-respirator.

Aproape simultan cu sinuciderea de la Dobroslovești, o descoperire macabră a fost făcută într-un apartament de pe strada Feroviari, din Vaslui. Aici, proprietarul, un bărbat de 57 de ani, a fost găsit spânzurat în balcon. Fratele său a încercat, în cursul zilei de miercuri, să ia legătura cu el în mai multe rânduri și, cum nu i-a răspuns la telefon, a mers la el la apartament, gândindu-se că i s-ar fi putut întâmpla ceva rău. Cum nici la ușă nu a răspuns nimeni, bărbatul a sunat la 112, cerând ajutorul pompierilor și polițiștilor.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de la pompieri, care a spart ușa de acces. Bărbatul a fost descoperit spânzurat de o grindă din balcon. Nimeni nu își explică motivele care l-au determinat să recurgă la acest gest. Locuia singur, soția și copiii find plecați la muncă în străinătate.

Ambele cadavre au fost transportate la morga Spitalului Județean de Urgență, în vederea efectuării necropsiei.

Într-un interval de câteva minute, miercuri seară, la Dispeceratul Unic de Urgențe 112 au fost semnalate două sinucideri: un tânăr s-a aruncat de pe un stâlp, iar un bărbat s-a spânzurat în balconul apartamentului. Un tânăr de 23 de ani, din satul Dobroslovești, comuna Zăpodeni, și un bărbat de 57 de ani, din Vaslui, și-au pus capăt zilelor, miercuri, fără a lăsa în urma lor măcar un bilet prin care să își justifice gestul. Tânărul din Dobroslovești nu se afla la prima tentativă de suicid, fiind salvat de la spânzurare de mama sa, în mai multe rânduri. Miercuri seară, în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: