Home » Sport » Spre un nou titlu județean

Spre un nou titlu județean

FC Gârceni a devenit favorită la câștigarea campionatului județean, după ce s-a impus la Negrești cu scorul de 2-0.

FC Gârceni se îndreaptă cu pași mari către un nou titlu județean. Formația finanțată de primarul Mircia Scutelnicu a obținut al treilea succes consecutiv din play-off, învingând Smart Negrești cu scorul de 2-0. Prima repriză a aparținut gazdelor, care n-au reușit însă să fructifice ocaziile de gol. În partea a doua, Rotariu își aduce aminte că are un obiectiv de atins, bifând “dubla” pentru Gârceni.

“Avem cele mai mari șanse să câștigăm campionatului, însă nu știm dacă avem posibilitatea să ne prezentăm la baraj. Cheltuielile sunt prea mari. Se ridică numai pentru arbitraj la peste 7.000 de lei. La cum s-a gândit derularea barajului, nu cred că vom reuși să ne prezentăm”, a declarat Mircia Scutelnicu.

La Șuletea, oaspeții au acuzat arbitrajul, după ce pe teren Juventus Fălciu a pierdut cu scorul de 1-2. Primarul Neculai Moraru este decis să nu mai lase echipa să ducă la bun sfârșit play-off-ul, nemulțumit de maniera de arbitraj, care a influențat rezultatul final. Centralul Adrian Ghemu a acordat patru cartonașe roșii în acest meci, unul gazdelor și trei oaspeților.

FC Gârceni a devenit favorită la câștigarea campionatului județean, după ce s-a impus la Negrești cu scorul de 2-0. FC Gârceni se îndreaptă cu pași mari către un nou titlu județean. Formația finanțată de primarul Mircia Scutelnicu a obținut al treilea succes consecutiv din play-off, învingând Smart Negrești cu scorul de 2-0. Prima repriză a aparținut gazdelor, care n-au reușit însă să fructifice ocaziile de gol. În partea a doua, Rotariu își aduce aminte că are un obiectiv de atins, bifând “dubla” pentru Gârceni. “Avem cele mai mari șanse să câștigăm campionatului, însă nu știm dacă avem posibilitatea să ne…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile