Home » Sport » Etapă în play-off

Etapă în play-off

Astăzi este programată cea de-a patra etapă a play-off-ului din liga a patra la fotbal.

Etapa a patra a play-off-ului din liga a patra programează derby-ul dintre Juventus Fălciu și FC Gârceni. Cele două echipe sunt favorite la câștigarea competiției.

Echipa primarului Mircia Scutelnicu nu are nicio înfrângere în momentul de față, câștigând duelul din tur cu scorul de 3-1. Gazdele sunt la o singură înfrângere în competiție și speră să se impună pe teren propriu pentru a relansa lupta pentru câștigarea titlului de campioană județeană.

În cel de al doilea joc al etapei, Smart Negrești va întâlni pe teren propriu Vitis Șuletea, performera etapei trecute, care s-a impus la limită, scor 2-1, în fața echipei Juventus Fălciu.

Ambele jocuri sunt programate de la ora 18. Play-off-ul se va încheia pe 1 iunie, când se va cunoaște noua campioană a județului Vaslui.

Astăzi este programată cea de-a patra etapă a play-off-ului din liga a patra la fotbal. Etapa a patra a play-off-ului din liga a patra programează derby-ul dintre Juventus Fălciu și FC Gârceni. Cele două echipe sunt favorite la câștigarea competiției. Echipa primarului Mircia Scutelnicu nu are nicio înfrângere în momentul de față, câștigând duelul din tur cu scorul de 3-1. Gazdele sunt la o singură înfrângere în competiție și speră să se impună pe teren propriu pentru a relansa lupta pentru câștigarea titlului de campioană județeană. În cel de al doilea joc al etapei, Smart Negrești va întâlni pe teren…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...