Home » Sport » Grassroots Day, sărbătorită la Vaslui

Grassroots Day, sărbătorită la Vaslui

Baza sportivă a LPS a găzduit o adevărată sărbătoare a fotbalului juvenil, toate cele trei terenuri de fotbal fiind ocupate cu puști dornici de afirmare. Organizatorul, AJF, a oferit echipelor participante mingi și tricouri, acțiunea făcând parte din Grassroots Day.

Peste 100 de micuți fotbaliști de la echipe din Vaslui, Huși, Bârlad și Muntenii de Jos s-au bucurat de Ziua Fotbalului de Bază (UEFA Grassroots Day). La acțiunea organizată de Asociația Județeană de Fotbal (AJF) au participat copiii de diverse vârste, începând chiar de la patru ani, care și-au demonstrat pasiunea pentru sportul rege.

Fotbaliștii s-au întrecut în concursuri, ștafetă, turneu de fotbal, jonglerii cu mingea, șuturi la bară, câștigători fiind toți cei prezenți.

“Intenția noastră a fost să oferim șansa unor copii să se afirme. Nu suntem la prima acțiune de acest gen și suntem siguri că nu va fi și ultima. Dorim să extindem acțiunea în mediul rural. Au fost câțiva copii cu real talent, care pot fi aduși în fotbalul de performanță”, a declarat Constantin Petrea, vicepreședintele AJF Vaslui.

Baza sportivă a LPS a găzduit o adevărată sărbătoare a fotbalului juvenil, toate cele trei terenuri de fotbal fiind ocupate cu puști dornici de afirmare. Organizatorul, AJF, a oferit echipelor participante mingi și tricouri, acțiunea făcând parte din Grassroots Day. Peste 100 de micuți fotbaliști de la echipe din Vaslui, Huși, Bârlad și Muntenii de Jos s-au bucurat de Ziua Fotbalului de Bază (UEFA Grassroots Day). La acțiunea organizată de Asociația Județeană de Fotbal (AJF) au participat copiii de diverse vârste, începând chiar de la patru ani, care și-au demonstrat pasiunea pentru sportul rege. Fotbaliștii s-au întrecut în concursuri, ștafetă, turneu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile