Home » Invatamant » Liceu de elită: Noi premii pentru “Procopiu”

Liceu de elită: Noi premii pentru “Procopiu”

Elevii Liceului “Ștefan Procopiu” Vaslui au obținut o medalie de argint și una de bronz la Olimpiada de Tehnologia Informației.

Elevii Liceului “Ștefan Procopiu” (LSP) Vaslui au obținut noi premii importante. Ei s-au întors de la Olimpiada de Tehnologia Informației, concurs care a avut loc la Satu Mare, cu o medalie de argint și una de bronz.

Astfel, Ciprian Olariu, elev în clasa a XII-a, a obținut o mențiune și medalia de argint. El este pregătit de profesorul Dan Pracsiu. Cosmin Diaconu, elev în clasa a XII-a, a obținut medalia de bronz. El o are ca îndrumător pe profesoara Carmen Bărdiță.

La competiție a participat și Alexandru Ionuț Mihăilescu, din clasa a X-a, care a avut o comportare meritorie.

“Rezultatele nu sunt întâmplătoare. În fiecare an, copiii noștri obțin rezultate foarte bune la olimpiadele și concursurile din domeniul IT. Îi felicităm și le dorim succes în viitoarele concursuri la care vor participa. Suntem mândri că avem asemenea elevi”, a declarat Aurel Dumitru, directorul liceului vasluian.

Ciprian Olariu este șeful de promoție a LSP din acest an, iar la faza națională a olimpiadei de informatică a obținut o mențiune și medalia de argint.

Elevii Liceului “Ștefan Procopiu” Vaslui au obținut o medalie de argint și una de bronz la Olimpiada de Tehnologia Informației. Elevii Liceului “Ștefan Procopiu” (LSP) Vaslui au obținut noi premii importante. Ei s-au întors de la Olimpiada de Tehnologia Informației, concurs care a avut loc la Satu Mare, cu o medalie de argint și una de bronz. Astfel, Ciprian Olariu, elev în clasa a XII-a, a obținut o mențiune și medalia de argint. El este pregătit de profesorul Dan Pracsiu. Cosmin Diaconu, elev în clasa a XII-a, a obținut medalia de bronz. El o are ca îndrumător pe profesoara Carmen…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: