Home » Social » S-au înecat încercând să salveze o capră: Moarte pe Prut

S-au înecat încercând să salveze o capră: Moarte pe Prut

Trupurile unei femei de 51 de ani și unui bărbat de 45 de ani, din satul Râșești, comuna Drânceni, sunt căutate în râul Prut de pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui și polițiștii de frontieră.

Sâmbătă, în jurul orei 19, pe raza comunei Drânceni a fost sesizată dispariția unei femei care ar fi încercat să scoată din Prut o capră care căzuse în apă. În ajutorul ei a sărit un bărbat, care se afla cu vacile la păscut, alături de concubinul femeii. Nici el nu a mai ieșit la suprafață.

Potrivit polițiștilor, femeia, în vârstă de 51 ani, a mers să-i ducă mâncare concubinului, care se afla la păscut vacile, împreună cu un amic de 45 de ani. La un moment dat, ea a observat o capră intrată în apă și a cerut ajutor. Bărbatul de 45 de ani s-a oferit imediat.

„La un moment dat, o persoană care se afla în zonă a văzut câteva obiecte de îmbrăcăminte pe malul râului Prut și telefonul mobil, care aparțineau femeii. A fost anunțat concubinul acesteia, care a sunat la 112. În zonă s-a deplasat echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, care au desfășurat căutări până la lăsarea întunericului, în această dimineață acestea fiind reluate”, a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Atât pompierii, cât și polițiștii de frontieră desfășoară căutări pe râul Prut, cu o barcă de intervenție și o șalupă. Cercetările au continuat pe tot parcursul zilei de ieri, însă fără succes.

Trupurile unei femei de 51 de ani și unui bărbat de 45 de ani, din satul Râșești, comuna Drânceni, sunt căutate în râul Prut de pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui și polițiștii de frontieră. Sâmbătă, în jurul orei 19, pe raza comunei Drânceni a fost sesizată dispariția unei femei care ar fi încercat să scoată din Prut o capră care căzuse în apă. În ajutorul ei a sărit un bărbat, care se afla cu vacile la păscut, alături de concubinul femeii. Nici el nu a mai ieșit la suprafață. Potrivit polițiștilor, femeia, în vârstă de 51 ani, a mers…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile