Home » Sport » Se caută elevi pentru LPS

Se caută elevi pentru LPS

LPS Vaslui îi așteaptă pe absolvenții de gimnaziu să se înscrie la una dintre cele trei clase a IX-a propuse pentru anul școlar 2014-2015.

Astăzi și mâine, Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui îi așteaptă pe viitorii absolvenți de gimnaziu să se înscrie la una dintre cele trei clase a noua propuse pentru viitorul an școlar. În perioada 28-30 mai, cei înscriși vor susține probele de aptitudini sportive, urmând ca pe 3 iunie să afle dacă au fost admiși.

Pentru anul școlar 2014-2015, LPS are în plan o clasă de atletism cu 28 de locuri, una de handbal cu 28 de locuri și o a treia de fotbal cu 28 de locuri.

“Oferta a fost trimisă tuturor directorilor de școli din județ, iar colegii profesori, atât de cultură generală, cât și profesorii antrenori s-au deplasat prin județ cu oferta educațională. Sperăm ca domnii directori să ne sprijine în vederea informării cât mai corecte a elevilor care doresc să se înscrie la Liceul cu Program Sportiv. În ziua în care se depun dosarele, elevii vor fi informați cu exactitate despre modalitatea în care se desfășoară probele sportive și planificarea acestora pe secții”, a declarat Luminița Vîrlan, directoarea LPS Vaslui.

LPS Vaslui îi așteaptă pe absolvenții de gimnaziu să se înscrie la una dintre cele trei clase a IX-a propuse pentru anul școlar 2014-2015. Astăzi și mâine, Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui îi așteaptă pe viitorii absolvenți de gimnaziu să se înscrie la una dintre cele trei clase a noua propuse pentru viitorul an școlar. În perioada 28-30 mai, cei înscriși vor susține probele de aptitudini sportive, urmând ca pe 3 iunie să afle dacă au fost admiși. Pentru anul școlar 2014-2015, LPS are în plan o clasă de atletism cu 28 de locuri, una de handbal cu 28…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile