Home » Invatamant » Vasluiul e fruncea!

Vasluiul e fruncea!

Echipajele Școlii nr.2 “Dimitrie Cantemir” și Liceului “Emil Racoviță” au câștigat etapa județeană a Concursului “Educație rutieră, educație pentru viață”.

Etapa județeană a concursului național “Educație rutieră, educație pentru viață” a adunat la start școlile “Dimitrie Cantemir” Vaslui, “Mihai David” Negrești, “Mihail Sadoveanu” Huși, precum și liceele “Cuza Vodă” Huși, “Emil Racoviță” Vaslui și Tehnologic Murgeni.

La gimnaziu, cel mai bun echipaj a fost cel de la “Dimitrie Cantemir”, iar la licee, competiția a fost câștigată de “Emil Racoviță”. Cele două echipaje vor reprezenta județul la etapa națională, care va avea loc în perioada 14-21 iulie, la Constanța.

Concursul a fost organizat cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean, Serviciulu Poliției Rutiere, Școlii nr. 2 “Dimitrie Cantemir” Vaslui, ACR și Primăriei Vaslui.

Echipajele Școlii nr.2 “Dimitrie Cantemir” și Liceului “Emil Racoviță” au câștigat etapa județeană a Concursului “Educație rutieră, educație pentru viață”. Etapa județeană a concursului național “Educație rutieră, educație pentru viață” a adunat la start școlile “Dimitrie Cantemir” Vaslui, “Mihai David” Negrești, “Mihail Sadoveanu” Huși, precum și liceele “Cuza Vodă” Huși, “Emil Racoviță” Vaslui și Tehnologic Murgeni. La gimnaziu, cel mai bun echipaj a fost cel de la “Dimitrie Cantemir”, iar la licee, competiția a fost câștigată de “Emil Racoviță”. Cele două echipaje vor reprezenta județul la etapa națională, care va avea loc în perioada 14-21 iulie, la Constanța. Concursul a…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Viitori subofițeri în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vaslui

Șase viitori subofiţeri jandarmi din cadrul  Şcolii de Subofiţeri ...

A doua ediție a selecției naționale „Creatori de Educație”. Regulament nou

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vaslui informează că selecția națională ...

Peste 7.000 de elevi nu au dispozitive de conectare la internet. ISJ Vaslui propune soluții.

Nu mai puțin de 7.060 de elevi, din județul ...