Home » Invatamant » Vasluiul e fruncea!

Vasluiul e fruncea!

Echipajele Școlii nr.2 “Dimitrie Cantemir” și Liceului “Emil Racoviță” au câștigat etapa județeană a Concursului “Educație rutieră, educație pentru viață”.

Etapa județeană a concursului național “Educație rutieră, educație pentru viață” a adunat la start școlile “Dimitrie Cantemir” Vaslui, “Mihai David” Negrești, “Mihail Sadoveanu” Huși, precum și liceele “Cuza Vodă” Huși, “Emil Racoviță” Vaslui și Tehnologic Murgeni.

La gimnaziu, cel mai bun echipaj a fost cel de la “Dimitrie Cantemir”, iar la licee, competiția a fost câștigată de “Emil Racoviță”. Cele două echipaje vor reprezenta județul la etapa națională, care va avea loc în perioada 14-21 iulie, la Constanța.

Concursul a fost organizat cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean, Serviciulu Poliției Rutiere, Școlii nr. 2 “Dimitrie Cantemir” Vaslui, ACR și Primăriei Vaslui.

Echipajele Școlii nr.2 “Dimitrie Cantemir” și Liceului “Emil Racoviță” au câștigat etapa județeană a Concursului “Educație rutieră, educație pentru viață”. Etapa județeană a concursului național “Educație rutieră, educație pentru viață” a adunat la start școlile “Dimitrie Cantemir” Vaslui, “Mihai David” Negrești, “Mihail Sadoveanu” Huși, precum și liceele “Cuza Vodă” Huși, “Emil Racoviță” Vaslui și Tehnologic Murgeni. La gimnaziu, cel mai bun echipaj a fost cel de la “Dimitrie Cantemir”, iar la licee, competiția a fost câștigată de “Emil Racoviță”. Cele două echipaje vor reprezenta județul la etapa națională, care va avea loc în perioada 14-21 iulie, la Constanța. Concursul a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: