Home » Politic » Ciurariu se ia de Tătaru, iar Buzatu de Ciurariu: Bi-scandal liberal
Florin Ciurariu si Dumitru Buzatu

Ciurariu se ia de Tătaru, iar Buzatu de Ciurariu: Bi-scandal liberal

Liderul liberalilor vasluieni își acuză colegii parlamentari că nu s-au implicat în campania electorală pentru europarlamentare și le solicită acestora scuze publice. În același timp, social-democrații susțin că liberalii au furat voturi.

Președintele PNL Vaslui, deputatul Florin Ciurariu, a declarat că unificarea dreptei în România este de dorit atâta vreme cât se face în jurul formațiunii liberale: „Dreapta trebuie să se unifice, dar în jurul PNL, principalul partid de opoziție din țara noastră și singurul capabil să facă față PSD”.

Ciurariu a mulțumit, totodată, celor care au votat cu PNL la alegerile europarlamentare și le-a cerut colegilor din filiala vasluiană care nu s-au implicat în campanie să-și ceară în mod public scuze față de militanții partidului. Vizați de această declarație au fost în principal parlamentarii liberali de Vaslui, Nelu Tătaru și Dan Bordeianu, pe care Ciurariu i-a criticat deoarece nu au participat la acțiunile din campania electorală.

„Unii dintre colegi, care mai au și funcții prin Parlamentul României și care nu s-au implicat deloc în campanie, ar trebui să-și ceară mai întâi scuze față de membrii de partid care au muncit și care au făcut campanie în mod serios. Apoi, dacă mai au și puțină onoare, ar trebui să-și dea demisia”, a declarat președintele PNL Vaslui.

De menționat că PNL a obținut la nivelul județului Vaslui un scor slab – 14,86% din voturi, comparabil cu media națională a partidului.

Liberalii au primit o lovitură și de la foștii lor aliați locali, care au formulat unele nuanțări după ce premierul Victor Ponta a anunțat că îi așteaptă pe liberali să reînchege USL. Astfel, președintele Organizației Județene a PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a afirmat că o eventuală nouă alianță cu liberalii ar mai fi posibilă doar în cazul în care aceștia devin corecți.

„Noi vom face o nouă alianță cu PNL în momentul în care domniile lor vor înceta să mai fure voturile cetățenilor. Este adevărat că nu am fost noi prea bine pregătiți de această dată ca să îi surprindem în toate locurile, dar i-am surprins. Nu întâmplător au fost întocmite dosare penale și amenzi, și nu pe numele membrilor PSD”, a declarat Dumitru Buzatu.

Liderul liberalilor vasluieni își acuză colegii parlamentari că nu s-au implicat în campania electorală pentru europarlamentare și le solicită acestora scuze publice. În același timp, social-democrații susțin că liberalii au furat voturi. Președintele PNL Vaslui, deputatul Florin Ciurariu, a declarat că unificarea dreptei în România este de dorit atâta vreme cât se face în jurul formațiunii liberale: „Dreapta trebuie să se unifice, dar în jurul PNL, principalul partid de opoziție din țara noastră și singurul capabil să facă față PSD”. Ciurariu a mulțumit, totodată, celor care au votat cu PNL la alegerile europarlamentare și le-a cerut colegilor din filiala vasluiană…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile