Home » Sanatate » Mai multă putere
Vasile Mihalachi

Mai multă putere

Chiar dacă nu prea au bani să investească în unitățile sanitare pe care le au în subordine, șefii județului ar dori mână liberă în ceea ce privește salariații.

Conducerea Consiliului Județean (CJ) Vaslui consideră că medicii și asistentele nu ar mai părăsi Spitalul Județean de Urgență dacă ar avea salarii mai mari.

”M-aș bucura și ne-am bucura cu toții dacă Ministerul Sănătății s-ar apleca puțin asupra acestui așezământ medical, în sensul de a ne da liber la acele posturi și, mai ales, de a umbla pe la salariile medicilor și asistenților. Noi căutăm pe plan local să le asigurăm toate condițiile de locuință și așa mai departe, numai să vină să lucreze aici. În prezent, conform legii, CJ nu poate umbla la salariile medicilor, nici ale asistentelor. Noi doar intervenim cu unele cheltuieli administrative”, a declarat Vasile Mihalachi, vicepreședinte al CJ.

Spitalul Județean de Urgență Vaslui se confruntă cu o criză acută de personal. Medicii și asistentele preferă să plece în străinătate sau să lucreze în clinici private, unde au salarii mai mari.

Chiar dacă nu prea au bani să investească în unitățile sanitare pe care le au în subordine, șefii județului ar dori mână liberă în ceea ce privește salariații. Conducerea Consiliului Județean (CJ) Vaslui consideră că medicii și asistentele nu ar mai părăsi Spitalul Județean de Urgență dacă ar avea salarii mai mari. ”M-aș bucura și ne-am bucura cu toții dacă Ministerul Sănătății s-ar apleca puțin asupra acestui așezământ medical, în sensul de a ne da liber la acele posturi și, mai ales, de a umbla pe la salariile medicilor și asistenților. Noi căutăm pe plan local să le asigurăm toate…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. vrei sa furi ceva bani si din salariile medicilor ? sa poti tu sa-ti numesti acolitii la spital si sa le dai tu salarii . daca nu ai bani de dat , de ce ceri tu sa poti umbla la salarii ? sa le scazi si pe alea sau sa furi din ele ? sau sa-ti angajezi oamenii tai pe salarii mari iar ceilalti sa moara ?

%d blogeri au apreciat: