Home » Social » Negreștean mort în Franța

Negreștean mort în Franța

Un tânăr de 22 de ani, din Negrești, și-a pierdut viața într-un grav accident rutier petrecut zilele trecute în Franța. El era pasager într-o furgonetă care s-a ciocnit de un tir.

Tragedie românească, vineri dimineață, în nordul Franței, la 2.000 de kilometri de casă. Trei români, dintre care unul cu domiciliul în Negrești, județul Vaslui, și-au pierdut viața în urma unui grav accident de circulație. Este vorba despre Cosmin-Gabriel Bălăuță, 22 de ani, care era pasager într-o furgonetă condusă de Dragoș Damian (22 de ani), din Alba Iulia.

 Cosmin-Gabriel Bălăuță

Cosmin-Gabriel Bălăuță

Potrivit polițiștilor francezi, ambele autovehicule implicate în accident erau înmatriculate în România. Se pare că șoferul ar fi încercat o depășire riscantă, chiar la ieșirea dintr-o curbă. Vizibilitatea era redusă, astfel că furgoneta condusă de tânărul din Alba Iulia a intrat în plin într-un tir ce venea din direcția opusă. Impactul a fost atât de violent, încât șoferul care a provocat accidentul a fost proiectat prin parbriz, fiind găsit de echipajele medicale și de poliție la zece metri depărtare.

Nici conducătorul auto al tirului nu a avut vreo șansă. Cabina utilajului greu în care se afla a luat foc, astfel că românul de 35 de ani a murit carbonizat.

În ceea ce-l privește pe tânărul din Negrești, care se afla în camionetă, presa franceză a scris că s-a ales cu leziuni grave. Din nefericire, nici acesta nu a supraviețuit, decedând mai târziu la un spital din Franța.

Pe pagina de Facebook a tânărului au fost postate zeci de mesaje de condoleanțe din partea prietenilor și a cunoscuților. „Un înger plecat prea devreme la Dumnezeu. Condoleanțe familiei!”, „Îmi pare nespus de rău să aud asta. Sincer, multe regrete și condoleanțe!”, „Dumnezeu să-l ierte!! Multă putere familiei! Dumnezeu a luat la el un înger, dar l-a luat mult prea devreme”, sunt numai câteva dintre ele.

Un tânăr de 22 de ani, din Negrești, și-a pierdut viața într-un grav accident rutier petrecut zilele trecute în Franța. El era pasager într-o furgonetă care s-a ciocnit de un tir. Tragedie românească, vineri dimineață, în nordul Franței, la 2.000 de kilometri de casă. Trei români, dintre care unul cu domiciliul în Negrești, județul Vaslui, și-au pierdut viața în urma unui grav accident de circulație. Este vorba despre Cosmin-Gabriel Bălăuță, 22 de ani, care era pasager într-o furgonetă condusă de Dragoș Damian (22 de ani), din Alba Iulia. Potrivit polițiștilor francezi, ambele autovehicule implicate…

Review Overview

About Mihai Vasile

One comment

  1. baiatu de 22 de ani din negresti era in camion si a murit nevinovat

x

Check Also

DGASPC Vaslui – Ineficiență sub umbra lui Dumitru Buzatu

Deputat Mihai Botez  Direcția Generală de Asistentă Socială și ...

Cresc sau nu pensiile cu 40%?! Pensionarii vasluieni se așteaptă la o iarnă de coșmar, cu frig și foame

de Dănuț CIOBANU  Pensionarii sunt pregătiți să dea Guvernul ...

Veste proastă pentru copii. Pista de role din municipiul Vaslui rămâne închisă din cauza COVID-19

Pista pentru skateboarding și role din municipiul Vaslui rămâne ...