Home » Social » Negreștean mort în Franța

Negreștean mort în Franța

Un tânăr de 22 de ani, din Negrești, și-a pierdut viața într-un grav accident rutier petrecut zilele trecute în Franța. El era pasager într-o furgonetă care s-a ciocnit de un tir.

Tragedie românească, vineri dimineață, în nordul Franței, la 2.000 de kilometri de casă. Trei români, dintre care unul cu domiciliul în Negrești, județul Vaslui, și-au pierdut viața în urma unui grav accident de circulație. Este vorba despre Cosmin-Gabriel Bălăuță, 22 de ani, care era pasager într-o furgonetă condusă de Dragoș Damian (22 de ani), din Alba Iulia.

 Cosmin-Gabriel Bălăuță

Cosmin-Gabriel Bălăuță

Potrivit polițiștilor francezi, ambele autovehicule implicate în accident erau înmatriculate în România. Se pare că șoferul ar fi încercat o depășire riscantă, chiar la ieșirea dintr-o curbă. Vizibilitatea era redusă, astfel că furgoneta condusă de tânărul din Alba Iulia a intrat în plin într-un tir ce venea din direcția opusă. Impactul a fost atât de violent, încât șoferul care a provocat accidentul a fost proiectat prin parbriz, fiind găsit de echipajele medicale și de poliție la zece metri depărtare.

Nici conducătorul auto al tirului nu a avut vreo șansă. Cabina utilajului greu în care se afla a luat foc, astfel că românul de 35 de ani a murit carbonizat.

În ceea ce-l privește pe tânărul din Negrești, care se afla în camionetă, presa franceză a scris că s-a ales cu leziuni grave. Din nefericire, nici acesta nu a supraviețuit, decedând mai târziu la un spital din Franța.

Pe pagina de Facebook a tânărului au fost postate zeci de mesaje de condoleanțe din partea prietenilor și a cunoscuților. „Un înger plecat prea devreme la Dumnezeu. Condoleanțe familiei!”, „Îmi pare nespus de rău să aud asta. Sincer, multe regrete și condoleanțe!”, „Dumnezeu să-l ierte!! Multă putere familiei! Dumnezeu a luat la el un înger, dar l-a luat mult prea devreme”, sunt numai câteva dintre ele.

Un tânăr de 22 de ani, din Negrești, și-a pierdut viața într-un grav accident rutier petrecut zilele trecute în Franța. El era pasager într-o furgonetă care s-a ciocnit de un tir. Tragedie românească, vineri dimineață, în nordul Franței, la 2.000 de kilometri de casă. Trei români, dintre care unul cu domiciliul în Negrești, județul Vaslui, și-au pierdut viața în urma unui grav accident de circulație. Este vorba despre Cosmin-Gabriel Bălăuță, 22 de ani, care era pasager într-o furgonetă condusă de Dragoș Damian (22 de ani), din Alba Iulia. Potrivit polițiștilor francezi, ambele autovehicule implicate…

Review Overview

User Rating: 1.95 ( 4 votes)

About Mihai Vasile

One comment

  1. baiatu de 22 de ani din negresti era in camion si a murit nevinovat

%d blogeri au apreciat: