Home » Sport » Prezenți la turneu la Piatra Neamț

Prezenți la turneu la Piatra Neamț

În această perioadă, Sporting Juniorul Vaslui participă la turneul zonal de juniori D, care are loc la Piatra Neamț.

Sporting Juniorul Vaslui luptă pentru un loc la turneul semifinal de juniori D. Echipa a intrat în focurile turneului zonal, găzduit de Piatra Neamț.

Puștii antrenați de Ionuț Chiochiu se vor duela cu Luceafărul Suceava, Ceahlăul Piatra Neamț și Oțelul Galați. Vasluienii sunt favoriți la câștigarea turneului.

Se intenționează ca una dintre grupele semifinale să fie găzduită de stadionul “Municipal” din Vaslui. Sporting Juniorul are ca obiectiv prezența la turneul final, fiind favorită la câștigarea titlului național la juniori D.

În această perioadă, Sporting Juniorul Vaslui participă la turneul zonal de juniori D, care are loc la Piatra Neamț. Sporting Juniorul Vaslui luptă pentru un loc la turneul semifinal de juniori D. Echipa a intrat în focurile turneului zonal, găzduit de Piatra Neamț. Puștii antrenați de Ionuț Chiochiu se vor duela cu Luceafărul Suceava, Ceahlăul Piatra Neamț și Oțelul Galați. Vasluienii sunt favoriți la câștigarea turneului. Se intenționează ca una dintre grupele semifinale să fie găzduită de stadionul “Municipal” din Vaslui. Sporting Juniorul are ca obiectiv prezența la turneul final, fiind favorită la câștigarea titlului național la juniori D.

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile