Home » Business » Companiile de outsourcing, și în aprilie în vârful topului angajatorilor din România

Companiile de outsourcing, și în aprilie în vârful topului angajatorilor din România

Companiile de outsourcing au oferit, și în luna aprilie, cele mai multe locuri de muncă în România, peste 1500. Firma de textile SC Francesca Industries SA rămâne în top trei angajatori din România, cu cele mai multe locuri de muncă disponibile.

ECONOMICA.NET a centralizat informațiile comunicate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă și de cele mai mari site-uri de recrutare din România, privind oferta de locuri de muncă disponibile la nivel național, în luna aprilie 2014.
Pe baza acestor informații, vă prezentăm cine sunt angajatorii care au avut cele mai multe locuri de muncă vacante în România, în luna aprilie 2014. CGS Romania a avut 1005 de locuri de muncă vacante, pe site-ul Myjob. Producătorul de textile SC Francesca Industries SA a pus la dispoziția candidaților, și în luna aprilie, 450 de locuri de muncă vacante, prin AJOFM Argeș. Firma lucrează, în sistem lohn, pentru branduri celebre precum H&M, Zara, C&A, Dorothy Perkins și Debenhams. Compania italiană de outsourcing Comdata Service a oferit 341 de locuri de muncă în luna aprilie, pe platforma eJobs. Lanțul de magazine Mega Image a oferit 170 de locuri de muncă pe eJobs, în luna aprilie. Firma de construcții civile și de infrastructură a omului de afaceri Corneliu Istrate, Vega 93, a avut 165 de locuri de muncă vacante la AJOFM Galați, în luna aprilie, ne-au comunicat oficialii ANOFM. Compania de outsourcing S 800 Customer Service Provider, parte din grupul Teleperformance, a oferit 160 de locuri de muncă pe platforma eJobs, în aprilie. Continental Automotive, furnizor internațional pentru industria de automobile, a avut 142 de locuri de muncă vacante, pe site-ul de recrutare eJobs, în luna aprilie. Compania SCC Services, specializată în servicii de infrastructură, servicii și soluții IT, a avut 129 de locuri de muncă disponibile pe platforma eJobs, în aprilie. Retailerul Profi Rom Food a ofertat candidații cu 117 locuri de muncă, pe site-ul de recrutare eJobs. Compania de cercetare de piață GfK Romania a avut 110 locuri de muncă vacante, pe site-ul de recrutare eJobs, în aprilie. Compania austriacă Atos IT Solutions and Service a oferit 101 de locuri de muncă, pe site-ul eJobs. Complexul hotelier de lux din stațiunea Mamaia – Marina Regia Residence – a avut 103 de locuri de muncă disponibile la AJOFM Constanța. Compania de outsourcing Genpact a ofertat candidații cu 97 de locuri de muncă, pe eJobs. Compania americană de componente auto Delphi Packard Romania a pus la dispoziția candidaților 95 de locuri de muncă, prin intermediul AJOFM Caraș Severin.

Sursa: economica.net

Companiile de outsourcing au oferit, și în luna aprilie, cele mai multe locuri de muncă în România, peste 1500. Firma de textile SC Francesca Industries SA rămâne în top trei angajatori din România, cu cele mai multe locuri de muncă disponibile. ECONOMICA.NET a centralizat informațiile comunicate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă și de cele mai mari site-uri de recrutare din România, privind oferta de locuri de muncă disponibile la nivel național, în luna aprilie 2014. Pe baza acestor informații, vă prezentăm cine sunt angajatorii care au avut cele mai multe locuri de muncă vacante în România, în luna…

Review Overview

User Rating: 0.95 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: