Home » Social » S-a sinucis, aruncându-se din apartamentul fiicei sale!

S-a sinucis, aruncându-se din apartamentul fiicei sale!

La doar o săptămână de când un pacient al Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad s-a sinucis, aruncându-se în gol de la etajul patru al unității, ieri, o bătrână în vârstă de 81 de ani, din județul Galați, care locuia în casa fiicei sale din Bârlad, și-a pus capăt zilelor în același mod.

Încă o persoană cu numeroase suferințe a decis să-și încheie socotelile cu viața aruncându-se de la etaj. Este vorba despre o bătrână în vârstă de 81 de ani, cu domiciliul în comuna Priponești, județul Galați, care, de ceva timp, locuia împreună cu fiica sa, într-un apartament situat pe strada Vasile Lupu, din Bârlad. Pentru că octogenara era chinuită de tot felul de afecțiuni medicale și nu mai suporta durerile tot mai mari, ieri, a decis să pună capăt suferinței și să se omoare. Zis și făcut. Profitând de faptul că fiica sa este în bucătărie, cu puțin înainte de ora 10.30, vârstnica s-a urcat pe un scaun amplasat în fața ferestrei și pe care obișnuia să stea și să privească afară, a deschis plasa de țânțari, apoi s-a cocoțat pe pervaz, după care a sărit în gol. Bătrâna a căzut de la o înălțime de 8,5 metri, pe spațiul verde din fața blocului, și, cu toate că o ambulanță cu medic a ajuns în doar câteva minute la fața locului, nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva.

„La ora 10.26, a fost primit un apel la numărul de urgență 112, de la o femeie care stă în acea scară de bloc, referitor la faptul că o femeie a căzut de la etajul trei al unui bloc de pe strada Vasile Lupu, din Bârlad. Echipajul ambulanței sosite la intervenție a constatat decesul, iar cadravrul a fost transportat la morgă, unde urmează să fie efectuată necropsia. Din cercetările efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad, rezultă că nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei fapte de natură penală. Din spusele fiicei și ale vecinilor, femeia suferea de mai multe afecțiuni medicale și se plângea de dureri”, ne-a declarat subcomisar Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Aceasta este a doua sinucidere prin aceeași modalitate înregistrată în Bârlad în decurs de o săptămână. În celălalt caz, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Grivița, internat la secția Medicină Internă din cadrul Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, s-a aruncat de la etajul patru al unității medicale. Bărbatul suferea de ciroză hepatică alcoolică decompensată, encefalopatie hepatică și etilism cronic și, pentru că acuza dureri abdominale insuportabile, a decis să se omoare. Seara, cu puțin înainte de ora 21.00, a mers la grupul sanitar aflat la etajul patru, s-a urcat pe pervaz și, într-o secundă, s-a aruncat în gol, decedând pe loc.

La doar o săptămână de când un pacient al Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad s-a sinucis, aruncându-se în gol de la etajul patru al unității, ieri, o bătrână în vârstă de 81 de ani, din județul Galați, care locuia în casa fiicei sale din Bârlad, și-a pus capăt zilelor în același mod. Încă o persoană cu numeroase suferințe a decis să-și încheie socotelile cu viața aruncându-se de la etaj. Este vorba despre o bătrână în vârstă de 81 de ani, cu domiciliul în comuna Priponești, județul Galați, care, de ceva timp, locuia împreună cu fiica sa, într-un apartament situat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: