Home » Social » Doar unul din trei vasluieni promovează examenul

Doar unul din trei vasluieni promovează examenul

Conform statisticii Serviciului Permise și Înmatriculări din cadrul Prefecturii Vaslui, în prima jumătate a acestui an au susținut examenul pentru obținerea persmisului de conducere 7.005 persoane. Dintre acestea, doar 2.264 au promovat și au devenit șoferi cu acte în regulă, iar 4.741 au fost respinși. Procentual, au promovat 32% din totalul de candidați.

De asemenea, se observă și o ușoară scădere a numărului celor care s-au înscris pentru obținerea permisului de conducere. Raportat la aceeași perioadă a anului trecut, când au fost 7.094 de persoane examinate, în primul semestru din acest an numărul total a scăzut cu 89 (aproximativ trei procente).

“Nu este o scădere foarte mare, trei procente nu înseamnă mult. În ceea ce privește promovabilitatea, Vasluiul s-a încadrat întotdeuna în media națională, dacă e să ne comparăm cu celelalte județe. Bineînțeles, gradul de promovare a examenului pentru obținerea permisului de conducere auto poate fi pus și pe seama unei slabe pregătiri”, a declarat Dumitru Tăbăcaru, șeful Serviciului Permise și Înmatriuculări. (Andrei STESCU)

Conform statisticii Serviciului Permise și Înmatriculări din cadrul Prefecturii Vaslui, în prima jumătate a acestui an au susținut examenul pentru obținerea persmisului de conducere 7.005 persoane. Dintre acestea, doar 2.264 au promovat și au devenit șoferi cu acte în regulă, iar 4.741 au fost respinși. Procentual, au promovat 32% din totalul de candidați. De asemenea, se observă și o ușoară scădere a numărului celor care s-au înscris pentru obținerea permisului de conducere. Raportat la aceeași perioadă a anului trecut, când au fost 7.094 de persoane examinate, în primul semestru din acest an numărul total a scăzut cu 89 (aproximativ trei…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: