Home » Sport » Papp se întoarce în Italia

Papp se întoarce în Italia

Conform ediției online a cotidianului Tuttosport, fundașul român Paul Papp în vârstă de 24 de ani, se întoarce în liga secundă a fotbalului Italian, după ce împrumutul sau la Astra Giurgiu a expirat. Fundașul aparține clubului de fotbal Italian Chievo Verona, dar conform presei italiene el ar putea fi împrumutat la Ternana, o echipă de liga a doua din Italia. Stirea vine după ce presa română specula asupra unui interes din partea Stelei asupra internaționalului român.

Pentru închegarea relațiilor dintre Chievo și Temana, jucătorul ar putea fi cedat pentru sezonul viitor echipei din liga a doua, el făcând parte din planurile antrenorului Attilo Tesser, după ce Chiavo l-a mai înprumutat în steagiunea precedentă pe fundașul slovac Pavol Farkaș, care a evoluat, de asemenea, la FC Vaslui. (Andrei STESCU)

Conform ediției online a cotidianului Tuttosport, fundașul român Paul Papp în vârstă de 24 de ani, se întoarce în liga secundă a fotbalului Italian, după ce împrumutul sau la Astra Giurgiu a expirat. Fundașul aparține clubului de fotbal Italian Chievo Verona, dar conform presei italiene el ar putea fi împrumutat la Ternana, o echipă de liga a doua din Italia. Stirea vine după ce presa română specula asupra unui interes din partea Stelei asupra internaționalului român. Pentru închegarea relațiilor dintre Chievo și Temana, jucătorul ar putea fi cedat pentru sezonul viitor echipei din liga a doua, el făcând parte din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: