Home » Justitie » Acțiuni ale poliției la frontieră

Acțiuni ale poliției la frontieră

Polițiștii de frontieră au organizat o acțiune de prevenire în zona localităților de frontieră, prin care s-a urmărit asigurarea și menținerea unui climat de siguranță civică prin respectarea normelor de convețuire socială, verificarea agenților economici cu privire la documentele de proveniență a mărfurilor, precum și combaterea faptelor de natură penală și contravențională la regimul circulației rutiere. Au fost legitimate 120 de persoane, 105 autovehicule au fost verificate, 29 de căruțași și 24 de bicicliști.

În urma controalelor efectuate, au fost constatate 40 de fapte de natură contravențională, din care 28 la regimul circulației rutiere, trei la Legea 12/1991, privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, 6 la Legea 61/1991 pentru încălcarea unor norme de convețiure socială, a ordiniii și linștii publice și trei la alte acte normative. Pentru aceste fapte, s-au aplicat amenzi în valoare totală de 9.210 lei, iar la acțiune au participat polițiști din cadrul structurilor de oride publică, investigare a fraudelor, poliție rutieră, precum și polițiști din cadul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui. (A.C.)

Polițiștii de frontieră au organizat o acțiune de prevenire în zona localităților de frontieră, prin care s-a urmărit asigurarea și menținerea unui climat de siguranță civică prin respectarea normelor de convețuire socială, verificarea agenților economici cu privire la documentele de proveniență a mărfurilor, precum și combaterea faptelor de natură penală și contravențională la regimul circulației rutiere. Au fost legitimate 120 de persoane, 105 autovehicule au fost verificate, 29 de căruțași și 24 de bicicliști. În urma controalelor efectuate, au fost constatate 40 de fapte de natură contravențională, din care 28 la regimul circulației rutiere, trei la Legea 12/1991, privind protejarea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: