Home » Social » Bârlădenii au făcut cunoștință cu stelele

Bârlădenii au făcut cunoștință cu stelele

La sfârșitul săptămânii trecute, bârlădenii au avut parte de o nouă experiență… stelară. Observatorul Astronomic al Muzeului „Vasile Pârvan” Bârlad i-a întâmpinat pe bârlădenii care au ieșit la o plimbare în Parcul Teatrului ”Victor Ion Popa” cu un telescop, prin care au avut posibilitatea să facă cunoștință cu Luna, planeta Saturn, dar și cu planeta Marte. Organizatorii au avut această inițiativă pentru a promova astronomia în rândul publicului și, totodată, să le amintească trecătorilor de secția de astronomie a muzeului.

Aceasta nu a fost prima ieșire în mulțime, ci periodic, Observatorul Astronomic din Bârlad organizează evenimente în care îi invită pe localnici să se delecteze printre stele și planete. (D.P.)

La sfârșitul săptămânii trecute, bârlădenii au avut parte de o nouă experiență... stelară. Observatorul Astronomic al Muzeului „Vasile Pârvan” Bârlad i-a întâmpinat pe bârlădenii care au ieșit la o plimbare în Parcul Teatrului ”Victor Ion Popa” cu un telescop, prin care au avut posibilitatea să facă cunoștință cu Luna, planeta Saturn, dar și cu planeta Marte. Organizatorii au avut această inițiativă pentru a promova astronomia în rândul publicului și, totodată, să le amintească trecătorilor de secția de astronomie a muzeului. Aceasta nu a fost prima ieșire în mulțime, ci periodic, Observatorul Astronomic din Bârlad organizează evenimente în care îi invită…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Poliția Bârlad are în lucru un dosar privind incendierea unui autoturism în cartierul Podeni

La nivelul Poliției Municipale Bârlad există în lucru, în ...

DGASPC Vaslui – Ineficiență sub umbra lui Dumitru Buzatu

Deputat Mihai Botez  Direcția Generală de Asistentă Socială și ...

Cresc sau nu pensiile cu 40%?! Pensionarii vasluieni se așteaptă la o iarnă de coșmar, cu frig și foame

de Dănuț CIOBANU  Pensionarii sunt pregătiți să dea Guvernul ...